Navne For abonnenter

Kokken bag den store vestjyske brunch

Køkkenchef Klaus Jakobsen (til venstre) og direktør Thomas Holme, Nørre Voborg, byder indenfor på søndag til premiere på deres nye, store brunch med vestjyske specialiteter. Foto: Johan Gadegaard

Nørre Vosborg har stor succes med sin brunch. Nu ændrer man imidlertid på den. Der skal præsenteres endnu flere vestjyske råvarer, fortælles flere lokale historier og arbejdes med mindre madspild og mere bæredygtighed. Manden bag den nye brunch er den 26-årige køkkenchef Klaus Jakobsen.

0/0
Annonce
Navne

Klassisk er cool og Mozart var en rockstar

Navne

Nye navne med lokal tilknytning i Kraks Blå Bog

Navne

Saucernes præcise mester

Navne

Holstebro-kvinde bliver ny forskningschef

Navne

Hjulene ruller på Rydhave: tidligere ligaprofil og cykelrytter bliver lærer

Annonce