Navne For abonnenter

Kokken bag den store vestjyske brunch

Køkkenchef Klaus Jakobsen (til venstre) og direktør Thomas Holme, Nørre Voborg, byder indenfor på søndag til premiere på deres nye, store brunch med vestjyske specialiteter. Foto: Johan Gadegaard

Nørre Vosborg har stor succes med sin brunch. Nu ændrer man imidlertid på den. Der skal præsenteres endnu flere vestjyske råvarer, fortælles flere lokale historier og arbejdes med mindre madspild og mere bæredygtighed. Manden bag den nye brunch er den 26-årige køkkenchef Klaus Jakobsen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Damer

Struer bliver også i næste sæson hjemmebane for TTHs damer

HB For abonnenter

HB videre efter overtids-drama: Én kamp fra at indløse billet til jyllandsserien

Holstebro

Politiet har sikret spor efter kirkehærværk

Erhverv

Tragisk ulykke gav stenhugger ideen til nyt slogan

Danmark For abonnenter

Fætter Højben er sønderjyde: Har vundet milliongevinst tre gange

112

19-årig dømt for forsøg på vold: Forsøgte at ramme Rasmus Paludan med et æg

Struer

Folkefest og gadeløb med Fuglsang i spidsen: Kun i Struer

Annonce