Annonce
Navne

Kokkeforeningen Danmark har valgt ny præsident - og han kommer fra UCH

Ærespræsident Uffe Nielsen (til venstre) og kokkeforeningens nye præsident Anders Heegaard (til højre). Pressefoto
Den 44-årige Anders Heegaard, der er faglærer på Kokkelinjen på UCH - Uddannelsescenter Holstebro og bosat i Skive, afløser den 64-årige restauratør Uffe Nielsen, som præsident for Kokkeforeningen Danmark.

Holstebro: Anders Heegaard, der er faglærer på Kokkelinjen på UCH - Uddannelsescenter Holstebro, er ny præsident for Kokkeforeningen Danmark.

Det står fast efter søndagens kongres på Vendsyssel Teater, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

- Ungdommen er et af vores helt stærke ben. Den store opgave består i at hente de op imod 700 medlemmer i vores ungdom op i vores ”voksenforening”. De gør en fantastisk indsats, og jeg må sige, at fremtiden tegner lys, sagde Uffe Nielsen i sin sidste beretning.

Annonce

Samtidigt roste han Cateringlandsholdet for deres OL-Guld og hyldede samtidigt holdkaptajn Dennis Justesen Nielsen.

Kokkeforeningen Danmark arrangerer, sammen med Morsø Kommune, de officielle Danmarksmesterskaber i Østersgastronomi, Østersåbning og Champagnesabling den 1.-3. oktober 2021 i Nykøbing Mors.

- Det er et fantastisk arrangement, der bare er vokset og vokset gennem årene. Det er helt vanvittigt, hvad det arrangement er ved at udvikle sig til. Hvis der er nogle, der ikke har været ude og opleve det endnu, gælder det om at komme afsted, sagde Uffe Nielsen.


Anders Heegaard blev nyvalgt som præsident med applaus for en to-årig periode.


Samtidigt arbejder Kokkeforeningen Danmark med Kokkelandsholdene, der har opnået fantastiske resultater de seneste år samt de kommende Nordiske Mesterskaber, er afvikles i foråret 2022 i MCH i Herning og meget andet.

Efter ti år som formand for Kokkeforeningen Danmark, stopper Uffe Nielsen. Han efterlader en forening i storform.

- Uffe´s enorme slid og stålsatte vilje til aldrig at give op, men kigge fremad, har gjort ham til en af branchens mest eftertragtede personer gennem årene. Du fik vendt udviklingen, og sikret Kokkeforeningen. Du har også været arkitekten bag den store udvikling af Kokkelandsholdet, der nu er en del af Dansk Gastronomisk Union, sagde Anders Heegaard.

Han udnævnte samtidigt Uffe Nielsen som Ærespræsident i Kokkeforeningen Danmark.

Anders Heegaard blev nyvalgt som præsident med applaus for en to-årig periode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce