Annonce
Sport

Kokholm tager to år mere på fløjen

Jesper Kokholm føler sig efter fem sæsoner hjemme i Lemvig-Thyborøn Håndbold og har derfor forlænget sin kontrakt med to år mere. Foto: Ole Nielsen
Han endte i sin tid i Lemvig-Thyborøn Håndbold ved lidt af en tilfældighed, men efter fem år er Jesper Kokholm slet ikke færdig i klubben. Fløjspilleren har forlænget sin kontrakt med to år mere.

Lemvig: Tilbage i 2016 kom Jesper Kokholm til Lemvig-Thyborøn Håndbold ved lidt af et tilfælde.

En skade på højre fløj fik daværende cheftræner Arne Damgaard til at gribe knoglen og ringe til Kokholm, der spillede på TTH Holstebros andethold i Tvis. Damgaard ville have Kokholm til at lukke hullet, og han valgte at takke ja til tilbuddet.

Den 23-årige fløjspiller er siden blevet fast inventar på holdkortet og er i gang med sin femte sæson i klubben. Nu bliver det til minimum to år mere i trøjen, efter parterne har sat deres signaturer på en kontraktforlængelse.

- Jeg har valgt at forlænge kontrakten mest af alt, fordi jeg føler mig godt tilpas i klubben, og det er et godt sted at være. Samtidig tror jeg på projektet omkring klubben i forhold til at forblive et ligahold på sigt, siger Jesper Kokholm i en pressemeddelelse.

Annonce

Føler sig hjemme

For Jesper Kokholm er Lemvig-Thyborøn Håndbold blevet hans klub.

- Jeg er ved at have spillet nogle år i LTH nu, og jeg har det selvfølgelig rigtig godt i klubben. Jeg føler stadig, at jeg udvikler mig både som spiller og person. Hele atmosfæren omkring holdet og klubben med gode holdkammerater, fremragende tilskuere og alle de frivillige der bruger sin tid på det gør, at det er et godt sted at være og et sted, hvor jeg personligt føler mig godt ‘hjemme’, udtaler fløjspilleren.

Nu håber han at 'hjemme' de næste to sæsoner bliver i HTH Herreligaen.

- Jeg tror fuldt og fast på, at vi kan opnå vores fælles mål om overlevelse, og det er det, jeg forholder mig til i første omgang. Men skulle det ske, at vi ikke bliver et ligahold til næste sæson, giver vi den selvfølgelig også bare fuld gas i 1. division, siger Kokholm.

Annonce

Sportschef vil vente

Med fløjspillerens signatur på en ny kontrakt er der snart ikke mange pladser på holdkortet til næste sæson, som der mangler at komme styr på.

Der skal findes en assistenttræner for den nye cheftræner Dennis Bo Jensen, hvilket man er i gang med at kigge på - og hvor dialogen blandt andet indbefatter en mulig forlængelse med Jesper Holm. Derudover skal der hentes en målmand mere i folden, samt erstatninger for Mark Nikolajsen og Jonas Langerhuus på henholdsvis playmaker-potionen og højre back.

Klubbens ligafremtid kommer dog til at afgøre, hvornår de sidste brikker i puslespillet kan lægges.

- Hvis jeg får det, som jeg gerne vil, så kommer vi til at holde pladserne på playmaker og højre back åbne, indtil vi kender vores fremtid. Både i forhold til, hvad vi har brug for og hvad vi har råd til, samt hvad vi kan få, spiller det ind, om vi er et ligahold eller spiller i 1. division, forklarer sportschef Lars Broe.

Kontrakt overblik i Lemvig-Thyborøn Håndbold

De stopper i klubben efter denne sæson: Mark Nikolajsen (TMS Ringsted), Ronnie Nicolaisen (TTH Holstebro), Shadrach Nsoni (Skive fH), Jonas Langerhuus (HC Midtjylland), Søren Nørgaard (indstiller karrieren igen), Anders Thomsen (fremtid ukendt).

De har kontrakt til 2022: Nicolai Pugholm Hvid, Rasmus Porup, Frederik Iversen, Jacob Østergaard, Pelle Schilling, Mads Thymann, Niels Lindholt, Christian Holm.

De har kontrakt til 2023: Nicolaj Spanggaard, Thomas Damgaard, Nicklas Graugaard, Dennis Bo Jensen (cheftræner), Jesper Kokholm.

Uafklaret: Jesper Holm (assistenttræner).

Lemvig-Thyborøn Håndbold kan tage et stort skridt mod den afklaring, når man i aften tager imod TMS Ringsted i sæsonens måske mest afgørende kamp.


Jeg tror fuldt og fast på, at vi kan opnå vores fælles mål om overlevelse, og det er det jeg forholder mig til i første omgang. Men skulle det ske at vi ikke bliver et ligahold til næste sæson, giver vi den selvfølgelig også bare fuld gas i 1. division.

Jesper Kokholm.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce