Annonce
112

Politiets weekend i Holstebro: Kokain, kokain og mere kokain

Foto: Scanpix.dk


Holstebro: Fem gange i løbet af weekenden er politiet rykket ud til sager, hvor der har været kokain involveret.

I en lejlighed på Straussvej blev en 55-årig mand fredag aften sigtet for at være i besiddelse af et gram kokain. Kort efter, at fredag blev til lørdag, blev en 17-årig mand fundet i besiddelse af et halvt gram kokain i Østergade.

Natten til søndag bliver politiet gjort opmærksomme på, at der er foregår noget, der minder om narkohandel i en gyde ved Sønderlandsgade. Da politiet kommer frem, finder det en 27-årig mand i besiddelse af et halvt gram kokain, og klokken 04.18 tidligt søndag morgen må en 19-årig mand se, at politiet konfiskerer det halve gram kokain, som han er i besiddelse af.

Klokken 21 søndag aften er det så en 28-årig mand, der bliver anholdt, efter at han har kørt bil under påvirkning af kokain på Nørrebrogade.

Politiet har ikke umiddelbart en forklaring på, hvorfor der er så mange sager involverende kokain.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det var kun de pæne ord

I de seneste år har folketingspolitikerne fra mange partier nærmest stået i kø ved Høfde 42, hvor de har lovet, at der skulle ske noget, og de ville foreslå, der skulle mange penge af til oprensningen. På samtlige vælgermøder på Lemvigegnen op til det seneste folketingsvalg var der ikke et eneste parti, der ikke mente, der skulle sættes penge af, og det skulle være nu. Ikke mindst partier, som i dag er en del af regeringsgrundlaget, har været i offensiven for at fortælle, at her var de i front, og de ville arbejde for pengene til ikke blot Høfde 42, men alle generationsforureningerne i Danmark. Så kom finanslovforslaget. Og hvad indeholdt det? Ikke en krone til Høfde 42 endsige til andre af generationsforureningerne. Skuffende må man sige - ja, vel nærmest utroværdigt. Når man nu har fået magt til at gøre, som man har agt, så er det sølle, at man prioriterer anderledes, end hvad man har sagt, da det gjaldt om at skaffe stemmer til valget. Men det viser endnu en gang, at når det kommer til toppolitik på Christiansborg, så fylder det ikke meget, hvad der optager sindene i de dele af landet, der ligger langt væk fra Christiansborg. Derfor er man måske heller ikke så overrasket. Høfde 42-problematikken er flere gange tidligere sendt til hjørnespark, når der skulle findes penge - uanset de mange gyldne ord, der er blevet sagt på forhånd. Men måske troede man mere på det denne gang, fordi også Region Midtjylland havde taget teten og sat penge af til, at nu skal der ske noget, inden klimaudfordringerne gør, at depotet bliver oversvømmet med flere storme og stigende vandstand. Men heller ikke regionsrådsmedlemmerne kunne påvirke deres egne partiers topfolk til at prioritere det at få ryddet op. Og hvad lyder svaret så, når man spørger politikerne om, hvad der nu skal ske? Jo, de vil arbejde hårdt på, det kommer på næste års finanslov. Hvem er det lige, der vil tro på, at det så vil ske? Det kræver en ualmindelig stor optimisme.

Erhverv

Ny chef i spidsen for lokal bank

Annonce