Annonce
112

Knallertkører fik mange sigtelser

En knallertkører fik flere sigtelser på halsen, da han blev stoppet af politiet. Arkivfoto: Michael Bager

Bækmarksbro: En 32-årig mand fra Vemb fik torsdag middag flere sigtelser på halsen, da han blev standset af en politipatrulje, da han kørte på knallert ad Bækmarksbrovej mellem Bøvlingbjerg og Bækmarksbro.

Først og fremmest kunne betjentene konstatere, at knallerten som den 32-årige kørte på, var stjålet. Desuden måtte den 32-årige slet ikke køre på knallert, da han var frakendt sit kørekort til knallert.

Desuden viste en spyttest, at manden også var påvirket af både amfetamin og cannabis, og derfor blev han også sigtet for at køre knallert, mens han var påvirket af euforiserende stoffer. Derfor blev han anholdt, så der kunne tages en blodprøve til nærmere analyse.

Ud over de sigtelser blev den 32-årige også sigtet for at have 1,5 gram hash liggende på sin bopæl. Det fandt betjentene efter en ransagning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fra bølgedal til guldskvulp

112

Måtte en tur på stationen

Leder For abonnenter

Det var kun de pæne ord

I de seneste år har folketingspolitikerne fra mange partier nærmest stået i kø ved Høfde 42, hvor de har lovet, at der skulle ske noget, og de ville foreslå, der skulle mange penge af til oprensningen. På samtlige vælgermøder på Lemvigegnen op til det seneste folketingsvalg var der ikke et eneste parti, der ikke mente, der skulle sættes penge af, og det skulle være nu. Ikke mindst partier, som i dag er en del af regeringsgrundlaget, har været i offensiven for at fortælle, at her var de i front, og de ville arbejde for pengene til ikke blot Høfde 42, men alle generationsforureningerne i Danmark. Så kom finanslovforslaget. Og hvad indeholdt det? Ikke en krone til Høfde 42 endsige til andre af generationsforureningerne. Skuffende må man sige - ja, vel nærmest utroværdigt. Når man nu har fået magt til at gøre, som man har agt, så er det sølle, at man prioriterer anderledes, end hvad man har sagt, da det gjaldt om at skaffe stemmer til valget. Men det viser endnu en gang, at når det kommer til toppolitik på Christiansborg, så fylder det ikke meget, hvad der optager sindene i de dele af landet, der ligger langt væk fra Christiansborg. Derfor er man måske heller ikke så overrasket. Høfde 42-problematikken er flere gange tidligere sendt til hjørnespark, når der skulle findes penge - uanset de mange gyldne ord, der er blevet sagt på forhånd. Men måske troede man mere på det denne gang, fordi også Region Midtjylland havde taget teten og sat penge af til, at nu skal der ske noget, inden klimaudfordringerne gør, at depotet bliver oversvømmet med flere storme og stigende vandstand. Men heller ikke regionsrådsmedlemmerne kunne påvirke deres egne partiers topfolk til at prioritere det at få ryddet op. Og hvad lyder svaret så, når man spørger politikerne om, hvad der nu skal ske? Jo, de vil arbejde hårdt på, det kommer på næste års finanslov. Hvem er det lige, der vil tro på, at det så vil ske? Det kræver en ualmindelig stor optimisme.

Annonce