Annonce
Navne

Klubmand af hjertet blev æresmedlem

Far og søn, Klaus og Jonas Flæng, kunne begge drage hjem fra klubarrangementet i Vinderup IK med hæder. Privatfoto

Vinderup: - Du er en klubmand af hele hjertet. Derfor skal du være klubbens fjerde æresmedlem.

Begrundede formand for Vinderup Idrætsklub, Rasmus Visholm Jensen, fredag en meget overrasket Klaus Flæng ved et større klubarrangement.

Han lagde til grund, at Klaus Flæng har været aktiv i 35 år i klubben, selv om han kun er 41 år. Han begyndte nemlig allerede som fem-årig.

En stor trænerindsats - startende allerede som 13-årig ungdomstræner - bestyrelsesarbejde, flerårig arrangør af sportsfesten, kampfordeler og tovholder på VIK-grillen, der er tændt ved lokale seniorkampe, indgik i begrundelsen - og ikke mindst Flængs store engagement med at samle erhvervsliv og foreninger i lokalområdet på tværs af sportsgrene.

- Det er sjældent, at jeg bliver mundlam, men her vidste jeg slet ikke, hvad jeg skulle sige. Jeg blev meget, meget overrasket, fortæller Klaus Flæng, der er meget stolt over den tildelte hæder.

- Der er nu tre æresmedlemmer af VIK. Jens Larsen, Laurits Bagger og nu undertegnede. Jeg har haft den ære at kende dem begge. Det er en stor ære at være i samme gruppe som dem, siger han.

Klaus Flæng er ikke mindst stolt over, at sønnen Jonas ved samme lejlighed fik årets flidspræmie blandt U14-fodbolddrengene. Dels på grund af godt kammeratskab. Dels for kun at have misset to af årets 50 samlinger.

- Det blev en rigtig god aften for os begge, opsummerer han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce