Annonce
Navne

KLF giver "Buketten" til Fotovognen på TV Midtvest

Vibeke Nipper og Anders Toft Bro med buketten. Foto: Henrik Lundahl Revshøi.
TV Midtvest-program modtager KLF, Kirke & Mediers hæder, "Buketten".

Holstebro: Lyne, Djeld, Bonnet, Selde, No, Aidt, Fly, Nees og Grønhøj er alle landsbyer i det midt- og vestjyske og har det tilfælles, at de har haft Fotovognen på besøg. Et magasinprogram fra TV Midtvest, der beviser, at alle har en historie, skriver KLF, Kirke & Medier i en pressemeddelelse.

- Programmet Fotovognen på TV Midtvest er fantastisk nærværende tv fra alle kroge af stationens sendeområde, og det belønner vi med Buketten. Fotovognen møder folk, der hvor de er og fortæller de spontane små og store historier, som de møder på deres vej. Det er rigtig godt og originalt tv, siger Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier.


Programmet Fotovognen på TV Midtvest er fantastisk nærværende tv fra alle kroge af stationens sendeområde, og det belønner vi med Buketten.


Anders Toft Bro, som er vært på fotovognen sammen med Vibeke Nipper, forklarer, at ideen til Fotovognen netop opstod ud fra en ide om, at alle mennesker har en historie kombineret med det spontane ved at ”køre ud i det blå” uden at lave aftaler på forhånd.

- Det er da en fantastisk anerkendelse at få Buketten, siger Vibeke Nipper i pressemeddelelsen, og Anders Toft Bro er enig:

- Også det, at der er andre end vores familier, der kan lide det her!

Tidligere har blandt andre Steffen Jensen (TV 2), Phillip Faber (DR2/DR K) og Prins Joachim (DR K) modtaget Buketten fra KLF, Kirke & Medier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Irak-krigen tændte EL-profils politiske ild

Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Holstebro

55-årig gemte stikvåben i bilen

Annonce