Annonce
Struer

Klar til at hælde en kvart million i havnen

Struer FunPark har store ambitioner for aquaglide banen i Struer Havn. I år skal der være fem gange så mange attraktioner. Et projekt, byrådet nu har vedtaget at ville støtte med op til en kvart million kroner. Arkivfoto: Steffan Skov
Byrådet har godkendt at støtte udvidelsen af aquaglide parken i Struer Havn med op til 250.000 kroner i år.

Struer: Selv om du måske et kort sekund tvivlede, så bliver det altså engang sommer igen.

Og når vandet i havnen atter kan bruges til en svalende dukkert, vil det i år formentlig ske med udsigt til en våd legeplads, en såkaldt aquaglide park, med 16 til 20 attraktioner, som børn og voksne kan boltre sig på.

Det er i hvert fald målet for foreningen Struer FunPark, der har skruet voldsomt op for ambitionerne for banen; et projekt, der vil koste tæt på 570.000 kroner at gøre til virkelighed.
Pengene skal blandt andet komme fra fonde, private tilskud og sponsorer.

Byrådet godkendte på sit møde i denne uge også at give grønt lys til at investere op til en kvart million kroner i udvidelsen. Den første aquaglide park i Struer blev stillet op i havnen i sommeren 2020.

Annonce

Skandinaviens største

En opgørelse fra foreningen Struer FunPark viser, at parken, der det første år bestod af beskedne fire attraktioner, i den første sæson trak omtrent 1000 besøgende forbi - trods koldt og vådt sommervejr og restriktioner i forbindelse med covid-19.

Den nye og betragteligt større bane vil kunne rumme 50 gæster ad gangen og vil ifølge Struer FunPark blive Skandinaviens største.

Banen skal flyttes, så den kommer så tæt på kajen som muligt. På den måde kan man både være en del af og følge udfoldelserne på og i vand og til lands. Der bliver lavet flere sikkerhedsforanstaltninger, da det er et krav, man bruger redningsvest på banen.

Projektet styres og organiseres af Struer Fun Park og foreningens bestyrelse. Koordinering, planlægning og opsætning af banen foregår i et samarbejde med havnechefen og organisationen omkring havnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce