Annonce
Struer

Struer Kommune klar med ny topchef til nytår

Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) forventer at kunne præsentere den nye kommunaldirektør i Struer Kommune for byrådet 26. november. Arkivfoto: Morten Stricker
Struer Kommune har haft tre kandidater til stillingen som ny kommunaldirektør til samtale
Annonce

Struer: Struer Kommune skal have ny kommunaldirektør.

8. august modtog økonomi-, erhvervs- og bosætningsudvalget i Struer Kommune et brev fra Mads Gammelmark, som opsagde sin stilling uden varsel på grund af sygdom.

Direktøren for teknik og kultur, Jakob Bisgaard, blev efterfølgende godkendt af byrådet som konstitueret kommunaldirektør, men med henblik på at finde en mere permanent løsning med assistance fra rådgivningsfirmaet Mussmann, som fandt otte-ni kandidater til stillingen som topchef i Struer.

Nu står valget så mellem de tre kandidater, som kom videre til både første og anden samtalerunde med ansættelsesudvalget i Struer Kommune, og borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) forventer at kunne præsentere den nye kommunaldirektør for byrådet 26. november.

- Vi forventer at være klar med en indstilling til økonomiudvalget på tirsdag, fortæller han, og bliver ansættelsesudvalgets valg af ny kommunaldirektør godkendt af både økonomiudvalget og byrådet, kan Struer Kommune have ny topchef i forvaltningen klar til jobbet med start fra 1. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Brændte tegn i togets borde

Holstebro

Kaffeladen klar igen efter dyr nedlukning

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

14-årig død efter ulykke

Annonce