Annonce
Danmark

Klamme mænd og beregnende kvinder

Annonce

Debat: Her i disse hårde tider for såvel kvinder som mænd, så var det befriende, at se Inger Støjberg på skærmen i Go aften Live, en dejlig kvinde, som gerne modtager komplimenter.

Det er da utroligt, som nogle kvinder af i dag føler sig krænket. Er det først gået op for dem, at mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus. De skal da være glad for, at tiden, hvor mændene rendte rundt med en stor kølle, (altså i hånden) og slæbte dem med hjem i hulen er slut, nok fordi mændene fandt ud af, at der ikke vankede sex på grund af kvinden altid havde hovedpine.

I dag render mændene rundt med slipset ud af bukserne i deres egenskab af moderne jægere. De kvinder, der er ved at falde i svime over mænds måde, at være på, når de iklæder sig deres stramme nederdele og bukser, de kunne hurtigt få løst det problem med at få rosende tilkendegivelser og stor opmærksomhed.

På med islændersweateren og fløjlsbukserne helst med hængerøv, drop push-up bh'en og makeup, skift cigaretterne ud med piben, så kan jeg love dem for, at så kan de gå i fred.

Det er da uforskammet, at kvinder skal stå model til mænds ytringer, når nu de har dresset sig op og ligner en million. Mange kvinder har igennem tiden draget fordel af deres ydre og f.eks de berømte gold-diggers har nydt godt af dette.

Selv om der findes masser af klamme mænd, som desværre går over stregen, så findes der også masser af kvinder, der er beregnende. Sådan har det altid været og sådan er det da stadig.

Sexisme, sexchikane og Metoo , det er ikke nemt, for kvinder er sgu nogle dejlige skabninger. Lidt flirt og søde komplimenter er vel ingen forbrydelse. Hvem er egentlig offer i alt det palaver her, er det køteren eller missen?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Hvad mener du om sexisme-debatten?

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Annonce