Annonce
Lemvig

Kirke var til salg i seks dage

Den romersk-katolske kirkebygning stammer fra 1906, men da menigheden rykker til Struer, er det bestemt, at den markante kirkebygning i Lemvig skal sælges. Foto: Benny Gade
Ejendomsmægler havde flere fremvisninger, inden bygningen blev solgt
Annonce

Lemvig: Det gik ekstremt hurtigt, da den romersk-katolske kirke i Lemvig blev solgt.

- Den var omtalt i avisen om lørdagen, og om torsdagen viste jeg den frem for brødrene, fortæller Patrick Krarup Rasmussen, EDC-mæglerne i Struer.

Derfor nåede bygningen kun at være til salg i få dage, inden salget var faldet på plads. Faktisk nåede bygningen aldrig at blive annonceret til salg, for forhåndsinteressen viste sig at være enorm.

- Jeg havde flere fremvisninger. Der var også nogle, der kom ind i kirken, mens der var fremvisninger. Og jeg har haft flere henvendelser efterfølgende, selv om handelen allerede var aftalt med Torben og Søren, siger Patrick Krarup Rasmussen.

Derfor kan en ejendomsmægler altid bagefter overveje, om udbudsprisen på 695.000 kroner måske var for lav.

- Men hvordan vurderer du en kirke, spørger Patrick Krarup Rasmussen sig selv.

Prisen blev bestemt ved at sammenligne med den pris, som menigheden købte det tidligere missionshus i Struer for. Det er her, man nu er i gang med at indrette sig fremover.

- Vi tog udgangspunkt i den pris, da vi prissatte kirken i Lemvig, siger Patrick Krarup Rasmussen.

En køber måtte også forvente at skulle bruge en del penge på at renovere eller ombygge kirken til nyt formål, hvilket også ville få betydning for salgsprisen.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Jyllands grønne vækstmotorvej

Ulfborg/Vemb

Delebil-koncept vinder frem

Annonce