Annonce
Holstebro

Kirke klar med musiktilbud til børn og unge

Majken Back Kirkegaard er ny korleder og kirkemusiker ved Holstebro Kirke. Hun glæder sig til at synge med børn og voksne fra byen. Privatfoto
Annonce

Holstebro: Til august åbner Holstebro Kirke dørene for hele byens sang- og musikelskende børn, forældre og bedsteforældre.

Det oplyser kirken i en pressemeddelelse.

Eksempelvis kan børn, der går i nulte til tredje klasse, gå til Spirekor, hvor der synges med fagter og dans.

Oversigt over tilbuddene i Holstebro Kirke

Alle kor og musikhold er gratis, og forældre og søskende er velkomne. Der er tilmelding til alle hold og kor.

Musik i kirken for et til tre-årige og deres voksne er sang og leg for de yngste onsdag eftermiddag klokken 15.30-16.15. Opstart er onsdag d. 19.august.

Rytmikkor i kirken for de fire til seks-årige er sang, dans og hørelæreleg onsdag eftermiddag klokken 16.30-17.15. Opstart er onsdag d. 19. august.

Spirekor er for alle nysgerrige børn i 0.-3. klasse. Koret øver tirsdage kl 16.15-17 i kirkerummet, og her synges der med fagter og dans. Spirekoret starter efter sommerferien tirsdag den 18. august.

Juniorkor er for alle sangglade børn og unge i 4.-7. klasse. Koret øver tirsdage kl 15-15.50 i kirkerummet, og her synges der både salmer og sange. Juniorkoret starter efter sommerferien tirsdag den 11. august.

Skriv eller ring for nærmere information og tilmelding til Majken Back Kirkegaard på mbk@holstebrokirke.dk eller på telefon 25 11 15 35.

- Børn skal have det bedste, og med kirkerummet og salmeskatten i ryggen har vi en unik mulighed for at give musikalsk kvalitet fra de allerførste år. Jeg elsker at formidle glæden ved at synge sammen og brænder for at udvikle børn og unges sangstemmer og musikalske færdigheder, siger underviser Majken Back Kirkegaard, der er ny korleder og kirkemusiker ved Holstebro Kirke.

- Når vi synger sammen, skaber det stærke fællesskaber, gode oplevelser og masser af smil, og det kræver kun en medfødt nysgerrighed at være med. Jeg mig meget til at synge sammen med Holstebros børn og deres voksne i kirkens særlige rum med fællesskabet og sangglæden i centrum, tilføjer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

TDC arbejder på netværket i Struer

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Holstebro

Plastic-affald blev selvantændt

Annonce