Kultur

Kilen Rock er klar til to dage, men formanden er blevet overrasket

Struers største havefest finder i år sted på to dage. Arkivfoto: Johan Gadegaard
For første gang nogensinde finder Kilen Rock sted i løbet af to dage, og det har givet ekstra arbejde for festivalen, der dog er i fuld sving og godt med

Struer: Der er nu kun en uge til, at Struers største havefest, Kilen Rock, løber af stablen. Og for første gang finder festivalen sted over to dage, nemlig både fredag og lørdag.

Lørdagen bliver som den plejer, mens fredagen i høj grad er reserveret til Holstebro-Struer Donorkorps, der har lavet en samarbejdsaftale med Kilen Rock om en festivalsdag til deres medlemmer.

- De ville gerne give deres brugere en festlig oplevelse, siger Jan Kjeldsen, leder af Kilen Rock.

Det er dog også muligt for folk, der ikke er medlem af donorkorpset, at købe billet, og det har overrasket Jan Kjeldsen, hvor mange der har benyttet sig af det tilbud.

- Der kommer mellem 3000 og 4000 gæster om fredagen, og af de billetter har vi selv solgt omkring 1000. Vi er også lidt overraskede over, hvor mange, der har købt partoutbillet. Jeg havde måske troet, at det ville være to ud af ti, men det er væsentligt højere, omkring fem ud af ti, siger Jan Kjeldsen.

Lørdagens billetsalg rammer det sædvanlige niveau på omkring 1500-2000 billetter solgt på forhånd.

Som leder og som en, der selv deltager, er jeg spændt på at se, hvad fredagen kommer til at betyde for lørdagen.

Jan Kjeldsen, formand for Kilen Rock

Fredags-test

Det er første gang, at Kilen Rock udvider med en ekstra dag, og det har givet et lidt større arbejde end normalt. Blandt andet har de skulle skaffe det dobbelte antal frivillige til at hjælpe i løbet af festivalen i forhold til, hvad de plejer, men der har været stor opbakning fra lokalsamfundet, og alle frivillige er på plads. Samtidig giver det lidt ekstra spænding udover det normale.

- Som leder og som en, der selv deltager, er jeg spændt på at se, hvad fredagen kommer til at betyde for lørdagen. Altså, hvad det gør ved den havefest, som lørdagen altid plejer at være, siger Jan Kjeldsen.

Som altid, når man arrangerer noget udendørs i Danmark, er der også en vis spænding omkring vejret. Men Kilen Rock er forberedte, hvis regnen skulle sætte ind, og der er indkøbt ekstra telte med plads til bænke og borde.

Om Kilen Rock fremover vil være en to-dages festival er endnu for tidligt at sige noget om.

- Vi ser fredagen som en test i år. Så må vi efterfølgende evaluere, når det hele er færdigt, om det er noget vi vil gentage, siger Jan Kjeldsen.

Kilen Rock finder sted fredag den 24. maj og lørdag den 25. maj, og på plakaten finder man blandt andet Folkeklubben, Poul Krebs og Danser med Drenge.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

De sov et nyt sted hver måned

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

112

Fik oversprayet sin bil og sprættet dæk op

Sport

Måbjergs målkonge skød jysk mesterskab i hus

Holstebro

Nykredit taber otte millioner på årets landsby - Plexus reddet ud af gældskniben

Fodbold For abonnenter

Nedrykkede Herrup sprudlede da presset forsvandt

Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

112

En højst uheldig dag: 11 sigtelser mod ung mand

Annonce