Annonce
Kultur

Kilen Rock byder nu ind med alternativ havefest på lørdag

Sådan plejer det at se ud til Kilen Rock i Struer. Det kommer det ikke til i år, men nu har folkene bag arrangementet fundet på noget andet. Arkivfoto: Morten Stricker
Kilen Rock Gardenparty 2020 hedder initiativet, som i bund og grund handler om, at musikken kommer ud til folket frem for omvendt
Annonce

Struer: Folkene bag Kilen Rock i Struer, som skulle have fundet sted på lørdag, er nu i stedet kommet op med det, de på Facebook kalder Kilen Rock Gardenparty 2020.

Formand for Kilen Rock, Jan Kjeldsen, forklarer, at adskillige gæster, som normalt bruger denne lørdag på at holde forfest hjemme i baghaven og derefter gå til festival, har skrevet, at de holder første del af traditionen i hævd.

- Det skulle vi bare lige vide, fortæller han og fortsætter:

- Den tog vi op og hørte vores sponsorer, om de ikke var med på noget sjovt.

Det var de, og her taler vi om Mr Arthur, STS Biler samt Expert Bremdal.

Efterfølgende blev musiker Marius Grønkjær, som skulle have spillet til Kilen Rock, spurgt - her var svaret også ja.

Så er du en af dem, der holder Kilen Rock-traditionen i hævd bare i privat regi, kan du nu faktisk ende med at få besøg af Kilen Rock.

For at komme i betragtning til det skal man tage et billede af sin egen havefest og lægge det på Facebook med hashtagget: #Kilenrock2020 på lørdag mellem 11 og 14.

Ifølge politiet...

dansk politis hjemmeside kan man læse følgende svar på spørgsmålet - Gælder (forsamlings)forbuddet også i private boliger og haver?

Nej. Forbuddet gælder ikke i private boliger og haver i tilknytning hertil. Undtaget er dog gårde og lignende, som beboere fra et større antal boliger råder over. Disse er fortsat omfattet af forbuddet.

Herunder står så:

Selvom forbuddet ikke gælder i private boliger og haver i tilknytning hertil, opfordres der dog til at aflyse planlagte private sammenkomster mv. med flere end 10 personer og til at følge de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne om hygiejne, om at holde behørig afstand og om hensigtsmæssig adfærd i øvrigt.

Annonce

Koncert og fadøl

Gør man det, er man med i lodtrækningen om en minikoncert med Marius Grønkjær samt besøg af Kilen Rock-teamet, som serverer kold fadøl direkte fra hanen.

Har man lyst, kan man donere et beløb til Marius Grønkjær for musikken. For hver 500 kroner, der doneres, kvitteres der med to øl-billetter til Kilen Rock 2021.

- The show must go on, som Jan Kjeldsen siger:

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at den kære havefest ikke bliver til noget, så det her er sat i værk for at give en god oplevelse til folk.

"Struer kan stadig holde den hyggeligste havefest - sammen, hver for sig!", lyder det på Kilen Rocks Facebookside, hvor det også fremgår, at alle forholdsregler i forhold til Covid-19 vil blive overholdt og respekteret.

- Vi holder afstand, spritter af og tager ingen chancer, forklarer Jan Kjeldsen, som yderligere kan oplyse, at Marius Grønkjær begynder med at spille hos Mr Arthur i Struer fra 11 til 13, hvorefter der vil blive kørt rundt til de heldige vindere i haverne mellem 14 og 18.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce