Annonce
TTH Herrer

Kildelund vender hjem til Sydfyn

Familien Kildelund er indbegrebet af GOG, så det kommer ikke som den store overraskelse, at Kasper Kildelund vender hjem til det sydfynske efter fire sæsoner i TTH Holstebro. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Gudme: Højrefløj Kasper Kildelund, der selv har valgt ikke at ville forlænge med TTH Holstebro, har fået styr på fremtiden - og helt som ventet bliver det et gensyn med barndomsklubben GOG, som han for fire år siden forlod til fordel for TTH.

Den 25-årige fløj har underskrevet en tre-årig kontrakt med den fynske klub, hvor Kildelund næppe får svært ved at føle sig hjemme. Kasper Kildelunds mor, Vivi, arbejder på kontoret i Gudme, og far, Søren Kildelund, er ansvarlig for halkomplekset i Gudme. Far Søren er også selv tidligere spiller i GOG og var i sin tid ikke med da ved fødslen, da Kasper Kildelund og tvillingesøsteren Louise kom til verden den 11. maj 1994. Han spillede DM-finale for GOG.

Tanten og onklen arbejder i øvrigt også i klubben.

- Det er lige i GOGs ånd, at Kasper vender tilbage efter at have været ude for at hente erfaring i anden klub. Han har GOG-DNA, og han har fået mere hår på brystet, så nu er det hans tur til at lære fra sig til de unge i GOG, siger Kasper Jørgensen, direktør i GOG, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Verdensmesterskabet får ikke lov at smuldre i Struer

Hvis bokseren Dina Thorslund skal miste sit verdensmesterskabsbælte, så lad os håbe, at det kommer til at ske i bokseringen mod en dygtigere modstander, og ikke fordi økonomi og teknikaliteter spænder ben for hende. Da hun for nylig brød med sin hidtidige promotor, det tyske Team Sauerland, stod hun alene tilbage med opgaven at arrangere og finansiere en mesterskabskamp. Det er en stor opgave, som rækker et godt stykke ud over de færdigheder, man slider sig til i et træningslokale, og derfor har bokseren brug for hjælp. Verdensmestre i individuelle publikumssportsgrene findes der ikke mange af i Danmark. Derfor er det en præstation, som har skabt opmærksomhed. Og Struer Kommune har været både dygtig og flittig til at udnytte den potentielle profilering, der ligger i at have en verdensmester i byen. Derfor har kommunen naturligvis også en interesse i, at det fortsat er tilfældet. Og netop derfor ser kommunen også velvilligt på mulighed for et samarbejde - eller en støtte. Detaljerne er endnu ikke klare, men borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) giver i dagens avis udtryk for, at der skal findes en løsning. Nok så vigtigt er det signal, som erhvervsmanden Peter K. Kristensen sender i et læserbrev i dagens avis. Han opfordrer til at støtte projektet og melder sig samtidig klar til selv at gøre det. Det er vigtigt, at dem, der har mulighed for at ændre noget, ikke bare støtter økonomisk med et sponsorat, men også råber lidt og op fortæller om, hvor vigtigt det er at have noget at være fælles om og stolte over. En opbakning som den, erhvervsmandens sender i sit læserbrev, er derfor uendeligt meget værd. Det er uholdbart, hvis bokser og træner selv skal stå for det administrative. Det kan måske lykkes en enkelt gang, men hvis Dina Thorslund skal have mulighed for at koncentrere sig om sporten, må hun finde en ny promotor. Og den opgave er langt nemmere, hvis hun kan demonstrere solid opbakning i baglandet. For selvfølgelig skal verdensmesterskabet forsvares. Og selvfølgelig skal det foregå i Struer denne gang.

Annonce