Annonce
TTH Herrer

Kildelund vender hjem til Sydfyn

Familien Kildelund er indbegrebet af GOG, så det kommer ikke som den store overraskelse, at Kasper Kildelund vender hjem til det sydfynske efter fire sæsoner i TTH Holstebro. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Gudme: Højrefløj Kasper Kildelund, der selv har valgt ikke at ville forlænge med TTH Holstebro, har fået styr på fremtiden - og helt som ventet bliver det et gensyn med barndomsklubben GOG, som han for fire år siden forlod til fordel for TTH.

Den 25-årige fløj har underskrevet en tre-årig kontrakt med den fynske klub, hvor Kildelund næppe får svært ved at føle sig hjemme. Kasper Kildelunds mor, Vivi, arbejder på kontoret i Gudme, og far, Søren Kildelund, er ansvarlig for halkomplekset i Gudme. Far Søren er også selv tidligere spiller i GOG og var i sin tid ikke med da ved fødslen, da Kasper Kildelund og tvillingesøsteren Louise kom til verden den 11. maj 1994. Han spillede DM-finale for GOG.

Tanten og onklen arbejder i øvrigt også i klubben.

- Det er lige i GOGs ånd, at Kasper vender tilbage efter at have været ude for at hente erfaring i anden klub. Han har GOG-DNA, og han har fået mere hår på brystet, så nu er det hans tur til at lære fra sig til de unge i GOG, siger Kasper Jørgensen, direktør i GOG, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Annonce