Annonce
TTH Holstebro

Kildelund var med til at spille TTH i semifinalen, søndag tog han pokalen med til Gudme: Det var specielt

Kasper Kildelund var for første gang tilbage på sin gamle hjemmebane i Gråkjær Arena, og her han endte han med at tage pokalen med hjem til Sydfyn. Foto: Morten Stricker
Kasper Kildelund erkendte, at det var specielt at skulle møde sine tidligere holdkammerater efter sit skifte, men også noget han havde set frem til.
Annonce

Holstebro: Han havde netop fået overrakt et par "guldsko" af TTH-direktør John Mikkelsen.

Nogle brune sko med lidt guld på, som havde været i brug, da TTH senest vandt pokalfinalen i 2018 med Kasper Kildelund på holdkortet.

Den største triumf i nyere tid, som han havde været med til at skaffe TTH. Søndag aften var han for første gang tilbage i Gråkjær Arena efter sommerens skifte til barndomsklubben GOG.

- Det var specielt, men det var også noget, som jeg havde set frem til. Jeg kender rigtig mange gode mennesker her i hallen, så det var sjovt at være tilbage, siger Kasper Kildelund, som var med til at spille TTH i pokalsemifinalen i sidste sæsons pokalturnering, som på grund af coronavirussens indtog først fandt sin afgørelse søndag.

- Jeg skulle jo i princippet have spillet for TTH i den her finale, så det var lidt mærkeligt. Det er dog ikke noget, man tænker over, når først kampen er i gang, siger Kildelund.

Han fik ikke en særlig god start med et par store afbrændere på Sebastian Frandsen.

- Det var for tidligt i kampen til, at jeg for alvor blev ramt af det. Jeg har stået og skudt på Frandsen i så mange år, og han havde godt fat i mig i begydelsen af kampen, siger Kasper Kildelund, som dog endte med fire mål på seks forsøg.

Annonce

En stor tørst

For ham var det stort at få lov til at være en del af GOG's første titel i 13 år.

- Der havde været en revanchelyst op til kampen. Ikke kun mod TTH (som har besejret GOG i to pokalfinaler, red.), men også bare for at få den titel. For mig som GOG-dreng var det stort at være med til, siger Kasper Kildelund, som mente, at kulissen havde været god, selvom der langt fra var fyldt.

Når tørsten bliver stillet på banen, så plejer den også at blive stillet i en stor fejring efter opgøret. For GOG venter der dog, ligesom TTH Holstebro, afrejse mandag til et europæisk opgør.

- Vi nyder det her til aften, og så sætter vi os i flyveren mod Schweiz mandag, siger Kasper Kildelund, som blev lykønsket af flere af sine tidligere TTH-kolleger efter opgøret.


Der havde været en revanchelyst op til kampen. Ikke kun mod TTH, men også bare for at få den titel.

Kasper Kildelund, GOG.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce