Annonce
TTH Herrer

Kildelund og Balling stopper i TTH

- Jeg føler, at det er blevet tid til at komme videre og prøve noget andet for at jeg fortsat kan udvikle mig. Fremtiden er endnu ikke på plads, men nu har jeg en tidlig afklaring på, at jeg skal videre, og det gør at jeg kan lave grundige overvejelser om, hvad der nu skal ske, siger Kasper Kildelund, der selv har taget beslutningen om at stoppe i TTH Holstebro efter denne sæson. Foto: Johan Gadegaard
Denne sæson bliver den sidste, hvor man kan opleve de to venstrehænder Peter Balling og Kasper Kildelund i TTH Holstebros hvide trøje. Parterne har valgt ikke at forlænge samarbejdet.

Holstebro: I et stykke tid har det ligget i kortene, at tiden var ved at rinde ud for samarbejdet mellem TTH Holstebro og de to herrer, der i flere år har udgjort holdets højre flanke. Og nu er der også blevet taget en beslutning herom.

Peter Balling og Kasper Kildelund, der er i gang med henholdsvis deres sjette og fjerde sæson i klubben, kommer ikke til at fortsætte når deres kontrakter udløber til sommer.

- Peter og Kasper har begge været profiler og gode rollemodeller i vores klub, og de har begge været med i herreholdets bedste periode i klubbens historie. De har på en god måde haft en flot betydning for udviklingen af TTH Holstebro, siger direktør John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

I Kasper Kildelunds tilfælde er det fløjspilleren selv, der har valgt at søge nye udfordringer.

- Jeg føler, at det er blevet tid til at komme videre og prøve noget andet, for at jeg fortsat kan udvikle mig. Fremtiden er endnu ikke på plads, men nu har jeg en tidlig afklaring på, at jeg skal videre, og det gør, at jeg kan lave grundige overvejelser om, hvad der nu skal ske, siger Kasper Kildelund.

Annonce

Farvel til anfører

Mens Kildelund selv har besluttet sig for, at sige farvel, er det for Peter Ballings tilfælde klubben, der har valgt at sige stop. TTH Holstebro skrev før denne sæson en fire-årig kontrakt med Nikolaj Enderleit og lagde dermed også op til et tronskifte på højre back.

Samtidigt hører det også med til historien, at Peter Balling, der er en af klubbens mest løntunge spillere, de seneste sæsoner har haft svært ved at ramme det niveau, der gjorde ham til ligaprofil og landsholdsspiller.

- Jeg står og skal videre på et initiativ fra klubben, og det betyder, at jeg nu skal ud og undersøge mine muligheder for, hvad fremtiden skal indeholde. Jeg ser frem til nye udfordringer og kigger åbent på alle muligheder, siger Peter Balling.

Balling håber at kunne slutte godt af i TTH Holstebro, inden han sørger videre mod nye udfordringer.

- Jeg har været en del af en klub, som spiller med i toppen af dansk håndbold, og det har været en spændende og god tid. Jeg har fået en masse ansvar som anfører, og det har gjort årene ekstra lærerige under Patrick Westerholm. Han er blandt andet en af grundene til, at jeg er blevet så længe i klubben, så jeg håber på, at vi kan vinde noget sammen i vores sidste år i TTH Holstebro, slutter Peter Balling.

På højrebacken har Kay Smits også kontraktudløb efter denne sæson, men med Balling ude af billedet står hollænderen nu som det bedste bud på en permanent makker til Nikolaj Enderleit.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er bare kaos

Nu nærmer tiden sig, hvor de skal til at findes en afgørelse på Brexit i Storbritannien, og man kan jo kun konstatere, at der stort set er kaos i det politiske system i det britiske parlament. Sjældent har en parlamentarisk uoverskuelig situation været udstillet så tydeligt, som det sker i øjeblikket, og det kan godt være, at debatterne i Underhuset er særdeles underholdende. Men konstruktive er de under ingen omstændigheder, og der er tilsyneladende ingen, der føler et ansvar for at finde en demokratisk afgørelse. Det kunne hænge sammen med det valgsystem med kun én vinder i hver valgkreds, som man praktiserer i det britiske, og det gør, at der er kold luft mellem partier og kandidater. Det er i en en sådan situation, man priser sig lykkelig for det danske demokrati, hvor vi da kan komme ud for meget, der giver politiker-lede. Men der findes som regel altid en forhandling og en løsning. Her hjælper det, at der er en god tone mellem politikere og partier, så selv om tonen kan - og skal - være skarp, så er der respekt for hinandens synspunkter, og der er venskaber på tværs af partiskel. Ja, det siges jo, at de værste politiske fjender, man har, de kommer fra ens eget parti, fordi man kæmper om de interne positioner. Det har vi jo været vidner til her efter valget, når vi lige kigger på Venstre. Det vigtige for Danmark og EU er, at det britiske kaos ikke breder sig til kontinentet. Så længe briterne ikke kan blive enige, så er det vel ok at udskyde Brexit endnu en gang. Men det er ikke en sjov situation for danske virksomheder og ikke mindst fiskere, at vi stå i denne situation, hvor man nødvendigvis må forberede sig på noget, man ikke ved, hvor ender. Som du kunne læse i vores søndagsavis, så er den helt gal for fiskerne, da de om få uger kan være forment adgang til britiske farvande, hvor en stor del af fiskeriet foregår. Det giver kamp om de resterende fiskepladser og indtægtsnedgang.

Annonce