Annonce
TTH Herrer

Kildelund og Balling stopper i TTH

- Jeg føler, at det er blevet tid til at komme videre og prøve noget andet for at jeg fortsat kan udvikle mig. Fremtiden er endnu ikke på plads, men nu har jeg en tidlig afklaring på, at jeg skal videre, og det gør at jeg kan lave grundige overvejelser om, hvad der nu skal ske, siger Kasper Kildelund, der selv har taget beslutningen om at stoppe i TTH Holstebro efter denne sæson. Foto: Johan Gadegaard
Denne sæson bliver den sidste, hvor man kan opleve de to venstrehænder Peter Balling og Kasper Kildelund i TTH Holstebros hvide trøje. Parterne har valgt ikke at forlænge samarbejdet.

Holstebro: I et stykke tid har det ligget i kortene, at tiden var ved at rinde ud for samarbejdet mellem TTH Holstebro og de to herrer, der i flere år har udgjort holdets højre flanke. Og nu er der også blevet taget en beslutning herom.

Peter Balling og Kasper Kildelund, der er i gang med henholdsvis deres sjette og fjerde sæson i klubben, kommer ikke til at fortsætte når deres kontrakter udløber til sommer.

- Peter og Kasper har begge været profiler og gode rollemodeller i vores klub, og de har begge været med i herreholdets bedste periode i klubbens historie. De har på en god måde haft en flot betydning for udviklingen af TTH Holstebro, siger direktør John Mikkelsen i en pressemeddelelse.

I Kasper Kildelunds tilfælde er det fløjspilleren selv, der har valgt at søge nye udfordringer.

- Jeg føler, at det er blevet tid til at komme videre og prøve noget andet, for at jeg fortsat kan udvikle mig. Fremtiden er endnu ikke på plads, men nu har jeg en tidlig afklaring på, at jeg skal videre, og det gør, at jeg kan lave grundige overvejelser om, hvad der nu skal ske, siger Kasper Kildelund.

Annonce

Farvel til anfører

Mens Kildelund selv har besluttet sig for, at sige farvel, er det for Peter Ballings tilfælde klubben, der har valgt at sige stop. TTH Holstebro skrev før denne sæson en fire-årig kontrakt med Nikolaj Enderleit og lagde dermed også op til et tronskifte på højre back.

Samtidigt hører det også med til historien, at Peter Balling, der er en af klubbens mest løntunge spillere, de seneste sæsoner har haft svært ved at ramme det niveau, der gjorde ham til ligaprofil og landsholdsspiller.

- Jeg står og skal videre på et initiativ fra klubben, og det betyder, at jeg nu skal ud og undersøge mine muligheder for, hvad fremtiden skal indeholde. Jeg ser frem til nye udfordringer og kigger åbent på alle muligheder, siger Peter Balling.

Balling håber at kunne slutte godt af i TTH Holstebro, inden han sørger videre mod nye udfordringer.

- Jeg har været en del af en klub, som spiller med i toppen af dansk håndbold, og det har været en spændende og god tid. Jeg har fået en masse ansvar som anfører, og det har gjort årene ekstra lærerige under Patrick Westerholm. Han er blandt andet en af grundene til, at jeg er blevet så længe i klubben, så jeg håber på, at vi kan vinde noget sammen i vores sidste år i TTH Holstebro, slutter Peter Balling.

På højrebacken har Kay Smits også kontraktudløb efter denne sæson, men med Balling ude af billedet står hollænderen nu som det bedste bud på en permanent makker til Nikolaj Enderleit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Forhåbentlig kun forretten

Efter en vinter med regn, regn og regn - blæst, blæst og blæst. Med oversvømmelser både inde i landet ved vandløbene og ude ved kysterne, er der vist ikke mange, der ikke mener, at klima-debatten er relevant. Det kan vist ikke være på et mere passende tidspunkt, at Klimatorium onsdag kunne holde rejsegilde på Østhavnen i Lemvig. Der kommer forhåbentlig til at ske noget i den bygning, som kan blive rammen om klima-løsninger, så man i Lemvig kan vende klima-udfordringer til en gevinst, hvor der skabes arbejdspladser, økonomi og udvikling ved at være centrum for forskning, der kan give øget befolkningstal og gevinster for det lokale erhvervsliv. Det er selvfølgelig for tidligt at konkludere, om Lemvig Kommune og Lemvig Vand & Spildevand lykkes med denne store satsning. Man er så småt i gang med de første projekter, og når Klimatorium står klar til indvielse i august med klima-topmøde og meget andet, så skal det begynde at vise sig, om det virkelig kan lykkes for en af landets mindste kommuner at blive den store aktør på dette område både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt, som er ambitionsniveauet. Det er etape 1, der onsdag var rejsegilde på. Det er et halvt Klimatorium, som først og fremmest er arbejdsplads for Lemvig Vand & Spildevands medarbejdere samt kommunale medarbejdere med plads til studerende og udviklere fra private firmaer, som kan låne et skrivebord her, mens man er med i samarbejder. Den anden halvdel - etape 2 - er det, der rent fysisk vil gøre Klimatorium til en succes. Men den skal bygges af en privat investor, og det skal være med private virksomheder som lejere. Det er slet ikke på plads endnu, og dermed kan man slå fast, at drømmen om, at håndværkerne bare kunne fortsætte med næste etape efter indvielsen af den første, ikke bliver en realitet. Men forhåbentlig sker det ikke så længe efter. Ikke bare fordi man kan få overstået byggerodet på Østhavnen. Men også fordi det er etape 2, der virkelig skal sætte gang i de private initiativer, som man håber så meget på, og så Klimatorium ikke blot ender som en flot bygning, der er halvt færdig og med halvfærdigt ambitionsniveau. Etape 1 er godt, men forhåbentlig kun forretten.

Annonce