x
Annonce
Navne

Kerems nye sang passer pludselig godt midt i al denne corona-fis

"Kærlighed skal der være i vores verden og lige meget, hvor hårdt det kan blive og er, vil der altid være lys et sted. Giv aldrig op på det, du vil." Således beskriver Kerem Seker sin nye sang. Arkivfoto: Johan Gadegaard
17-årige Kerem Seker, som nogle måske genkender fra fjernsynsskærmen, udgiver i dag sin første sang. Han vandt ikke tv-talentkonkurrencerne, men de har hjulpet ham til at finde frem til sin lyd.

Holstebro: Det var ikke Kerem Sekers hensigt.

At hans første sang - siden han som dreng først gik videre i tv-sangkonkurrencen Voice Jr., og sidste år opnåede en tilsvarende bedrift i "Danmark har talent" - skulle komme til at handle om den nuværende corona-krise.

- Min første single er et mega-godt budskab, som vi alle godt kan bruge lige nu angående det corona-fis. Den handler om, at vi skal passe på hinanden, elske hinanden og finde hinanden med glæde - og ikke med had og krig, siger Kerem Seker.

Han er 17 år og bor i Holstebro. Til dagligt læser han på SOSU-skolen, men drømmene er fortsat fulde af musik. Han nåede længere end langt de fleste i talentprogrammerne, men han vandt trods alt ikke. Det faktum afskrækker ham ikke. I stedet har han fundet sin egen lyd takket være TV-oplevelsen, forklarer han:

- Jeg har valgt at tage næste skridt, fordi jeg efter alle de programmer har fundet mig selv som artist og fundet min lyd, som jeg gerne vil dele med folk. Jeg ved, at mit mål og drøm er at kunne leve at stå på en scene og gøre folk glade. Det er det, jeg vil.

Annonce

Giver ikke op

Kerem Sekers sang hedder "The light on the border". Den er optaget hos Airdrop Music i Holstebro og udkommer den 20. marts på alle velkendte streamingtjenester.

- Jeg synger meget om ting, jeg har været igennem, både negativt og positivt. Jeg håber, min første single starter min store drøm, men der skal arbejdes meget hårdt for at nå toppen. Men jeg giver aldrig op, siger Kerem Seker.

Hør sangen her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi må bede om godt vejr

Man må håbe, at det bliver godt vejr efter påske. Det vil i hvert tilfælde gøre opgaven lidt lettere for de kommunalt ansatte samt ledere på skoler og daginstitutioner, når de hen over påsken skal løse en på papiret stort set umulig opgave. De skal skaffe plads til børn i skoler og daginstitutioner, så der dels kan skabes plads nok mellem børnene, og så skal hygiejne-forholdene også være i top. Det vil være en udfordring på rigtig mange skoler og i rigtig mange dagtilbud at skaffe den fornødne plads til det, samtidigt med at det også skal fungere. Skoleklassen kan ikke være i ét klasselokale, og hvis alle forældre vælger at sige ja tak til at få børnene i daginstitution, så er her heller ikke kvadratmeter nok. Opfordringen fra statsministeren lød, at børnene skulle være så meget ude som muligt, og det må man da også håbe, det bliver vejr til i mange dage, da det vil gøre opgaven noget lettere for et presset personale at holde børnene på en rimelig afstand. Ingen ved i skrivende øjeblik hvor mange skoler og dagtilbud, der bliver klar onsdag. Der er meget, der skal på plads. Det vides heller ikke, om forældrene tager imod tilbudet. Ja, børnene skal jo i skole, men hvor mange børn bliver hjemme fra daginstitutionen, fordi forældrene er utrygge ved smittefaren? Mange forældre trænger til, at børnene kommer af sted, og mange børn vil også glæde sig. Men usikkerheden er der jo, om det er en klog beslutning eller ej at sende børnene hjemmefra. Ingen ved det. Det må tiden vise. Vi er på ukendt grund. Regeringen tør ikke længere holde samfundet i et jerngreb på grund af de økonomiske konsekvenser. Eksperterne siger, det her er den klogeste måde at åbne op på. Vi andre må bede til, de har ret. I det her ligger en kalkuleret risiko, da man gerne ser, at en hel del flere faktisk bliver smittet - men i et tempo, hvor sundhedsvæsnet kan følge med. Lukker vi fortsat helt ned, vil det trække epidemien rigtigt langt ud, og mange vil være i fare igen, når bølge to forventes at komme til efteråret. Nej, det er ikke let at træffe en klog beslutning, og en forkert kan give os et nyt Italien eller Spanien. Beslutninger skal tages nu. Næste år ved vi, om det var klogt eller ej.

Annonce