Annonce
Navne

Kerems nye sang passer pludselig godt midt i al denne corona-fis

"Kærlighed skal der være i vores verden og lige meget, hvor hårdt det kan blive og er, vil der altid være lys et sted. Giv aldrig op på det, du vil." Således beskriver Kerem Seker sin nye sang. Arkivfoto: Johan Gadegaard
17-årige Kerem Seker, som nogle måske genkender fra fjernsynsskærmen, udgiver i dag sin første sang. Han vandt ikke tv-talentkonkurrencerne, men de har hjulpet ham til at finde frem til sin lyd.
Annonce

Holstebro: Det var ikke Kerem Sekers hensigt.

At hans første sang - siden han som dreng først gik videre i tv-sangkonkurrencen Voice Jr., og sidste år opnåede en tilsvarende bedrift i "Danmark har talent" - skulle komme til at handle om den nuværende corona-krise.

- Min første single er et mega-godt budskab, som vi alle godt kan bruge lige nu angående det corona-fis. Den handler om, at vi skal passe på hinanden, elske hinanden og finde hinanden med glæde - og ikke med had og krig, siger Kerem Seker.

Han er 17 år og bor i Holstebro. Til dagligt læser han på SOSU-skolen, men drømmene er fortsat fulde af musik. Han nåede længere end langt de fleste i talentprogrammerne, men han vandt trods alt ikke. Det faktum afskrækker ham ikke. I stedet har han fundet sin egen lyd takket være TV-oplevelsen, forklarer han:

- Jeg har valgt at tage næste skridt, fordi jeg efter alle de programmer har fundet mig selv som artist og fundet min lyd, som jeg gerne vil dele med folk. Jeg ved, at mit mål og drøm er at kunne leve at stå på en scene og gøre folk glade. Det er det, jeg vil.

Annonce

Giver ikke op

Kerem Sekers sang hedder "The light on the border". Den er optaget hos Airdrop Music i Holstebro og udkommer den 20. marts på alle velkendte streamingtjenester.

- Jeg synger meget om ting, jeg har været igennem, både negativt og positivt. Jeg håber, min første single starter min store drøm, men der skal arbejdes meget hårdt for at nå toppen. Men jeg giver aldrig op, siger Kerem Seker.

Annonce

Hør sangen her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce