Annonce
Erhverv

Kenneth stopper i SuperBrugsen: Det er mit livs sværeste beslutning

Det har bestemt ikke været nogen let beslutning at skulle sige stop, lyder det fra uddeler Kenneth Præstkjær. Foto: Morten Stricker
Uddeler Kenneth Præstkjær stopper med udgangen af måneden i SuperBrugsen Struer. Han kom til for seks år siden, men nu tager en ny Kenneth altså over
Annonce

Struer: Det er ikke en beslutning, som er taget over natten. Det har været en proces over en længere periode.

Sådan begynder Kenneth Præstkjær, som er uddeler i SuperBrugsen i Struer, når man spørger, hvad det egentlig lige er, der er sket.

- Jeg har haft en coach fra Coop koblet på, for jeg har været lidt i konflikt med mig selv i forhold til, om det skulle være den ene eller den anden familie, fortsætter han lettere kryptisk.

Udsagnet giver dog efterfølgende ganske god mening.

- Jeg har tre unger, hvor den ældste er seks år, og vil måske gerne have en mere. Det trækker mere i mig og har gjort det lige så stille, forklarer den 35-årige mand, som har tilbragt de seneste 20 år i den branche, han nu er ved at forlade.

- Det er det eneste, jeg har lavet hele mit liv. Mit hjerte ligger i den butik her, og det vil det altid gøre. De seks år, jeg har været her, og de folk, der løber rundt herinde...

Det har været lidt som at skulle vælge mellem to familier, forklarer Kenneth Præstkjær.

Mit hjerte ligger i den butik her, og det vil det altid gøre. De seks år, jeg har været her, og de folk, der løber rundt herinde...

Kenneth Præstkjær, uddeler, SuperBrugsen Struer

Annonce

Slutter med et brag

Men omvendt - så var det også nu, der skulle træffes en beslutning.

- Jeg har godt kunnet mærke, at hvis jeg skulle føle, at jeg var 100 procent til stede derhjemme, så var det nu, siger den nu snart forhenværende mand i spids for SuperBrugsen Struer.

- Jeg vil gerne have mere overskud, også når jeg er derhjemme, så jeg har arbejdet med nogle værktøjer i forhold til at kunne lære at slippe gashåndtaget en lille smule og måske skrue lidt ned for ambitionsniveauet, men det har jeg ikke rigtigt kunnet finde ud af.

Konklusionen blev derfor, at nye rammer i stedet måtte skabes.

- Jeg har været fedtet ind i alting og syntes, at det har været rigtig fedt, men jeg har også meldt fra til meget i den seneste tid, og jeg har ikke været tilfreds med mig selv og min egen indsats, fortæller Kenneth Præstkjær:

- Og når man ikke er det i en længere periode, så skal man gøre noget andet.

Den lokale uddeler, der privat bor i Karup, slutter dermed sin tid i Struer med et brag af en salgsfest - som han selv udtrykker det - 29. maj.

Annonce

Den nye Kenneth

2. juni begynder så et nyt kapitel for Kenneth Præstkjær, der faktisk slet ikke skal arbejde så langt herfra.

Han er blevet ansat som sektionsleder hos Midt- og Vestjyllands Politi i Holstebro i det, der hedder PAC - politiets administrative center, hvor daglig drift samt udviklingsprojekter bliver hans arbejdsopgaver.

- Det har været vigtigt for mig, at der var nogle faste rammer for min arbejdstid - også for at få udfordret mig selv lidt der, fortæller Kenneth Præstkjær, som på ingen måde slutter med en smækket dør bag sig.

- Jeg elsker mit job, og jeg tror faktisk ikke helt, det er gået op for mig endnu. Det er den sværeste beslutning, jeg har truffet i mit liv. Det bliver svært at skulle forlade den butik her.

Men når han gør det, står en ny Kenneth, som hedder Skyum til efternavn, klar til at tage over.

Han kommer fra Silkeborg, er uddeler i SuperBrugsen i Sunds og får titel af konstitueret uddeler i Struer fra 1. juni og tre måneder frem.

Kenneth bytter med Kenneth i SuperBrugsen i Struer, når maj er slut. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce