Annonce
Sport

Kenneth kunne pludselig skaffe 15 ekstra EM-billetter: - Folk har været desperate

Fodbold er fyldt med følelser, og det kan kampen om billetterne også være, fortæller Kenneth Hørbye. Privatfoto
De er i den grad en eftertragtet vare lige nu - billetter til Danmarks kampe ved det efterhånden meget nærtstående EM på hjemmebane.

Vildbjerg: Kenneth Hørbye, som bor i Vildbjerg, men kommer fra Humlum og senere Struer, har kunnet gøre 15 fodboldglade mennesker ekstremt glade.

Det er nemlig lykkedes at skaffe dem billetter til Danmarks første kamp ved EM mod Finland, som finder sted på lørdag i Parken i København.

Historien om de eftertragtede billetter begynder dog helt tilbage i 2018, hvor 83 personer købte sæsonkort til Danmarks landskampe og begyndte at optjene loyalitetspoint.

Annonce

Kenneth Hørbye, der har arrangeret landskampsture siden 1996, havde på forhånd forhørt sig hos DBU i forhold til, hvordan man kunne være sikker på at få billetter til EM 2020.

Han hjalp også folk med at få oprettet profiler til de optjente loyalitetspoint, som betød, at man i sidste ende kunne være heldig at vinde muligheden for at købe to billetter.

Det mundede i sidste ende ud i 58 billetter - primært til kampen mod Finland, men også nogle stykker til den efterfølgende mod Belgien.

- Da vi så mistede dem på grund af corona, røg vi ned på 22, fortæller Kenneth Hørbye.

- 36 af billetterne blev annulleret på grund af corona.

Finner solgte ud

Hvad gør man så? Ja, Kenneth Hørbye har siden i fredags siddet på en billetportal, hvor finner har sat deres overskydende billetter til salg.

- Hvis de tager til kampen, skal de i 14 dages karantæne, når de kommer hjem, forklarer Kenneth Hørbye, der på den baggrund har fået plads til flere fodboldfans i bussen.

- Det er lykkedes at skaffe 15 ekstra billetter, så nu skal vi i alt 37 afsted.


Folk har været desperate, men nu har vi så heldigvis kunnet glæde mange.

Kenneth Hørbye, landsholdsfan


Man kan dog hurtigt komme til at betale 200 euro for en billet til 50 euro ifølge Kenneth Hørbye, som dog på ingen måde har haft problemer med at få afsat de ekstra billetter.

- De blev revet væk, fortæller han.

De 15 heldige er nogle af dem, som tidligere har haft billetter, men så efterfølgende har fået dem annulleret igen.

- Det har været lidt af en rutsjebanetur. Vi fik billetterne i december 2019, og folk var helt i ekstase, siger Kenneth Hørbye:

- Så blev det aflyst på grund af corona, og vi kom endnu længere ned, da vi så mistede alle de billetter. Folk har været desperate, men nu har vi så heldigvis kunnet glæde mange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce