Annonce
Holstebro

Kendt værtshusholder overtager Onkel Toms Hytte

Værtshuset ”Onkel Toms Hytte" var ikke til salg i mange dage, inden Gunnar Fejsø slog til. Arkivfoto: Morten Stricker
Gunnar Fejsø har købt Onkel Toms Hytte på Stationsvej og forventer at åbne i løbet af få uger. Åbningsdagen afhænger af, hvornår han kan få sin spiritusbevilling, fortæller han.

HOLSTEBRO: Der er godt nyt til de TTH Holstebro fans, som var på jagt efter et nyt værtshus til tredje halvleg. Gunnar Fejsø har nemlig købt Onkel Toms Hytte, og han gør klar til at åbne stamværtshuset i løbet af få uger.

- Jeg forventer, at vi kan åbne, når vi får en spiritusbevilling. Jeg har én i forvejen, så jeg forventer ikke, at det bliver et stort problem, siger Gunnar Fejsø.

- Hvis vi ikke kan få en permanent bevilling i første omgang, vil vi gå efter at få en midlertidig, så det er helt op til myndighederne, hvornår vi kan åbne. Jeg forventer dog ikke, at det tager mange uger, fortsætter værthusholderen.

Gunnar Fejsø driver i dag værtshuset "Det Lille Sted" i Ørnhøj. Indtil 2009 var han ejer af Gunnars Glas i Holstebro, men glasset blev i den sammenhæng byttet ud med andre forretninger.

- Det går jo ikke, at jeg bare ligger på sofaen og driver den af. Jeg kan godt lide, at der sker noget, og derfor har jeg altså købt Onkel Toms Hytte, siger Gunnar Fejsø.

De TTH Holstebro fans, som tidligere er kommet på Onkel Toms Hytte, skal ifølge den nye ejer være mere end velkommen, når anden halvleg er fløjtet af i Gråkjær Arena.

- Min plan er ikke, at der skal laves vildt meget om. Der er nogle brædder på væggene, som jeg ikke synes er særlig pæne. Dem overvejer jeg at tage ned, men det finder vi ud af, siger han.

Annonce

Spareklubben åbner måske

Gunnar Fejsø har heller ingen problemer med, hvis Spareklubben Onkel Toms Hytte åbner igen.

- Hvis det er noget, der bliver ønsket, så er det helt sikkert noget, som vi kan finde ud af, siger han.

Bygningen, der huser Onkel Toms Hytte, blev for 14 dage siden sat til salg af Carl Erik Larsen, som ejer Chokoland i Struer, Larsen Cafeerne samt KaffeLaden og Bingohallen i Holstebro.

- Jeg ønsker at trække mig, idet det ikke længere er vores forretningsområde, sagde Carl Erik Larsen, da "hytten" blev sat til salg.

Bygningen indeholder udover Onkel Toms Hytte også en lejlighed på 70 kvadratmeter. Lejeren af denne skal ikke se sig om efter et nyt sted at bo, lyder det fra Gunnar Fejsø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

112

Kiosk ramt af indbrud

Annonce