Holstebro

Kendt værtshusholder overtager Onkel Toms Hytte

Værtshuset ”Onkel Toms Hytte" var ikke til salg i mange dage, inden Gunnar Fejsø slog til. Arkivfoto: Morten Stricker
Gunnar Fejsø har købt Onkel Toms Hytte på Stationsvej og forventer at åbne i løbet af få uger. Åbningsdagen afhænger af, hvornår han kan få sin spiritusbevilling, fortæller han.

HOLSTEBRO: Der er godt nyt til de TTH Holstebro fans, som var på jagt efter et nyt værtshus til tredje halvleg. Gunnar Fejsø har nemlig købt Onkel Toms Hytte, og han gør klar til at åbne stamværtshuset i løbet af få uger.

- Jeg forventer, at vi kan åbne, når vi får en spiritusbevilling. Jeg har én i forvejen, så jeg forventer ikke, at det bliver et stort problem, siger Gunnar Fejsø.

- Hvis vi ikke kan få en permanent bevilling i første omgang, vil vi gå efter at få en midlertidig, så det er helt op til myndighederne, hvornår vi kan åbne. Jeg forventer dog ikke, at det tager mange uger, fortsætter værthusholderen.

Gunnar Fejsø driver i dag værtshuset "Det Lille Sted" i Ørnhøj. Indtil 2009 var han ejer af Gunnars Glas i Holstebro, men glasset blev i den sammenhæng byttet ud med andre forretninger.

- Det går jo ikke, at jeg bare ligger på sofaen og driver den af. Jeg kan godt lide, at der sker noget, og derfor har jeg altså købt Onkel Toms Hytte, siger Gunnar Fejsø.

De TTH Holstebro fans, som tidligere er kommet på Onkel Toms Hytte, skal ifølge den nye ejer være mere end velkommen, når anden halvleg er fløjtet af i Gråkjær Arena.

- Min plan er ikke, at der skal laves vildt meget om. Der er nogle brædder på væggene, som jeg ikke synes er særlig pæne. Dem overvejer jeg at tage ned, men det finder vi ud af, siger han.

Spareklubben åbner måske

Gunnar Fejsø har heller ingen problemer med, hvis Spareklubben Onkel Toms Hytte åbner igen.

- Hvis det er noget, der bliver ønsket, så er det helt sikkert noget, som vi kan finde ud af, siger han.

Bygningen, der huser Onkel Toms Hytte, blev for 14 dage siden sat til salg af Carl Erik Larsen, som ejer Chokoland i Struer, Larsen Cafeerne samt KaffeLaden og Bingohallen i Holstebro.

- Jeg ønsker at trække mig, idet det ikke længere er vores forretningsområde, sagde Carl Erik Larsen, da "hytten" blev sat til salg.

Bygningen indeholder udover Onkel Toms Hytte også en lejlighed på 70 kvadratmeter. Lejeren af denne skal ikke se sig om efter et nyt sted at bo, lyder det fra Gunnar Fejsø.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Håndbold

Pytlick fik imponerende debut i forlænget pokaldrama

Holstebro

Efter tilbageslag: Motorvejsgruppe vil besøge ny transportminister

TTH Damer For abonnenter

Genlæs liveblog: TTH sled sig i kvartfinalen efter pokaldrama

112

Udrykning gik galt: Brandbil torpederede personbil

TTH Damer For abonnenter

Karakterer: Træfsikker debutant og hårdtkæmpende streg var blandt de bedste

Holstebro

Der er ikke plads til to i Holstebro: Solgt butik lukker ned

Mærkedage For abonnenter

Snedkermesteren får stadigvæk gode ideer

Holstebro

Trods dødsulykke: Ny usikkerhed om lukning af livsfarlige motorvejs-huller

Holstebro

Superdirektør-stilling splittes op: Henter ny social- og sundhedsdirektør

Annonce