TTH Damer

Keeper tager to år mere i TTH: Jeg er ikke færdig med at udvikle mig

Sara Kececi har taget nogle store skridt i sin første sæson for TTH Holstebro, som hun nu har forlænget med for de to kommende sæsoner. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Sara Kececi har haft en flot første sæson i TTH Holstebro-trøjen og har over vintermånederne været klubbens bedste spiller. Nu er parterne blevet enige om at forlænge partnerskabet frem til sommeren 2021.

Holstebro: I første omgang lagde de fleste tilskuere nok mest mærke til hendes karakteriske skarptskårne pandehår, men som sæsonen er skredet frem har Sara Kececi gang på gang bevist sit værd i TTH Holstebros mål.

Igen og igen, især henover vintermånederne, har den uortodokse målvogter leveret store redninger, og derfor lå det også i kortene, at samarbejdet skulle forlænges. Det er det nu blevet, efter at klub og spiller er nået til enighed om en ny kontrakt for de næste to sæsoner.

- Jeg er sindssygt glad for at være i Holstebro, og føler at jeg har udviklet mig helt vildt meget, så derfor ville jeg gerne fortsætte i klubben, fortæller Sara Kececi.

- Som keeper er jeg med mine 24 år stadig ung, og jeg bliver kun bedre for hver kamp, jeg spiller, og jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig meget mere på de næste to år.

De kommende sæsoner skal hun danne duo med Ditte Vind, der kommer til fra Aarhus United. Et match, der har masser af perspektiv, hvis man spørger målmanden med de tyrkiske rødder.

- Vi er to helt forskellige typer med hver vores kvaliteter, så jeg tror, vi kommer til at passe godt sammen, forklarer Sara Kececi.

Cheftræner Pether Krautmeyer er glad for at han også i de kommende sæsoner kommer til at råde over Sara Kececi.

- Sara er en unik målmand og en unik person. Hun er anderledes end de fleste, men det er vi glade for her i Holstebro, og jeg er sikker på, at hun trives i klubben, siger Pether Krautmeyer i en pressemeddelelse.

Den svenske træner forudser, at den 24-årige målmand slet ikke har nået loftet for sin udvikling.

- Hvis man kigger på Saras kvaliteter som målmand, så er hun igang med at udvikle sin teknik og stil i sammenspil med Michael Bruun, og det kan blive meget spændende at se, hvor hun bevæger sig hen i den udvikling over de næste to år, forklarer Pether Krautmeyer.

Udover TTH Holstebro vogter Kececi også målet for det tyrkiske landshold.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Struer For abonnenter

Der stod danger på GPS'en: - Der var en reel risiko for at blive slået ihjel, hvis man røg ud over

112

Brød ind i friluftsbadet og stak af med pengene

Struer

Klar til første spadestik til kunstgræsbane

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

112

Vej kortvarigt lukket efter færdselsuheld

Annonce