Annonce
112

Kastede sten efter politiet: Nu skal DNA opspore gerningsmænd

Arkivfoto.
Politiet blev natten til lørdag omringet af en gruppe unge i forbindelse med en politiaktion på Døesvej. - Vi vil ikke finde os i det, siger politiet.
Annonce

Holstebro: Natten til lørdag skete det igen.

Da politiet klokken 02.55 havde stoppet en bil på Døesvej med 24-årig mand, som det mistænkte for at være påvirket af euforiserende stoffer, blev betjentene omringet af en gruppe unge mænd.

- Det er desværre ikke første gang, at det er sket. De unge mænd gjorde egentlig ikke noget, men kom bare meget tæt på, og blev derfor bedt om at gå væk, så patruljen kunne gennemføre deres opgave, fortæller Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

De unge mænd - en gruppe på otte ti personer - forsvandt om bag nogle huse, hvorefter der blev fyret kanonslag af.

- Kort efter blev der så kastet sten mod politiet. Det var ikke store sten. På størrelse med en nød. Der har vel været tre eller fire sten. Men det er langt mere, end vi vil finde os i, siger Lilian Jensen.

Hun fortæller, at patruljen, efter at have sigtet den 24-årige mand, som det havde stoppet, for kørsel påvirket af både cannabis, amfetamin og kokain, patruljerede rundt i området.

- Samtidig har vi indsamlet de sten, der blev kastet, så de kan blive undersøgt for DNA-spor, så vi kan finde ud af, hvem der har kastet dem, siger Lilian Jensen.

- Det er ikke en lille gruppe unge mennesker, der skal bestemme, hvad politiet skal lave. Det er langt over stregen, det der er sket, og derfor vil vi have sat en stopper for det, siger Lilian Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce