Annonce
112

Kastede op på betjente og truede med at hun havde corona

Arkivfoto: Kim Haugaard, Scanpix
At man ikke skal gøre grin med corona fik en 19-årig kvinde at føle torsdag aften, hvor hun også formåede at kaste op på betjentene.

Holstebro: En 19-årig kvinde er blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for at råbe 'Pas på, jeg har corona' til politiet.

Sigtelsen fik hun i forbindelse med, at hun torsdag aften blev standset i en bil på Helgolandsgade, hvor hun kørte sammen med to andre personer.

Bilen blev standset, fordi politiet vurderede, at føreren var påvirket af euforiserende stoffer. Og da den 19-årige kvindelig fører steg ud, var hun så påvirket, at hun kastede op på både betjentene og vejen:

- Det er ikke i sig selv ulovligt at kaste op på nogen, hvis man ikke gør det bevidst, fortæller Lars Mollerup fra lokalpolitiet i Holstebro.

Det er i den nuværende situation til gengæld at betragte som en overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvis man uretmæssigt "truer" med, at man er smittet med corona, vurderer lokalpolitiet i Holstebro.

Den 19-årige kvinde blev ud over sigtelsen for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen anholdt og taget med til blodprøve, der skal endelig fastslå om hun var påvirket af euforiserende stoffer.

Derudover blev en 19-årige passager i bilen sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, da politiet fandt ham i besiddelse af en joint og et par gram hash, oplyser lokalpolitiet i Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Når rådhuset genåbner: Vil du ind - skal du bestille en tid

Annonce