Annonce
Sport

Kasper Hjulmand vil kvæle finnerne med fart og tempo fra første fløjt

Kasper Hjulmand og anfører Simon Kjær proklamerer hårdt tempo og genpres

EM: Landstræner Kasper Hjulmand ved, at der kan vente en bøvlet kamp mod Finland.

Det sagde han umiddelbart, inden hans spillere betrådte Parkens græs til den afsluttende træning fredag aften.

- Finnerne er enormt komfortable ved at ligge lavt i en 5-3-1-1-opstilling. Så vi skal være dygtige og heldige med at bryde det op. Vi skal forsøge at skabe overtal også med dybe løb, når finnerne kommer fremad i forsvaret. Vi skal sætte højt tempo og lave et hårdt genpres, sagde Kasper Hjulmand og anfører Simon Kjær bakkede op.

Annonce
Landstræner Kasper Hjulmand betrådte Parkens græs ved aftenens afsluttende træning. Foto: Scanpix


- Vi føler med Åge Hareide og regner med 100 procent opbakning fra ham.

Simon Kjær


- Vi har som altid maksimal respekt, men det skal være en kamp på vore præmisser og vi skal tage fat i kampen fra første minut. Det er vores hjemmebane, og det udtryk skal vi komme ud med, sagde Kjær.

Han er meget opmærksom på Teemu Pukki og den finske angribers dyder.

- Han har en vigtig rolle på den måde, de spiller. Han er dygtig i omstillingsspillet og har god timing i de løb, han tager. Det er deres styrke, men vi skal tænke på, hvordan vi selv skal spille.

Spiller for to træner

Simon Kjær bekræftede, at Danmark spiller både for Kasper Hjulmand og Åge Hareide, der skaffe Danmark billet til EM-slutrunden, men ikke fik lov at fuldføre jobbet på grund af coronaen.

- Vi føler med Åge Hareide og regner med 100 procent opbakning fra ham, sagde anføreren.

Christian Eriksen mener, at Danmarks outsider-rolle og næsten favoritrolle bunder i resultaterne.

- Vi har ikke tabt meget de seneste år og har fået stabilitet. Vi er et svært hold at spille imod, og vi kan spille på forskellige måder. Det er her den største fremgang har været - at vi vinder kampe, får ekstra selvtillid og dermed får vi så også større kontrol med bolden, mente Eriksen i mødet med den internationale presse.

Kasper Hjulmand ville end ikke oplyse, hvornår spillerne får holdopstillingen til kampen mod finnerne.

- Vi har respekt, vi er fulde af energi og har stor selvtillid. Finland bliver et supersvært hold at møde. De er utroligt stolt over at være med her og vil æde græs for et godt resultat. De er godt trænet og har et godt system. Det bliver en svær nød at knække, men vi skal godt fra start, sagde landstræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce