Annonce
Sport

Karatekæmpere hev medaljer hjem fra stort stævne

De lokale karatekæmpere leverede flere flotte præstationer under weekendens stævne i Hamborg og kunne tage hjem med både medaljer og pokaler. Privatfoto
Annonce

Hamborg: Det var et stort stævne, som karatekæmpere fra Budo Sportskarate Holstebro og Ulfborg Karateklub i weekenden var en del af.

"Hamborg Open Karate" har nemlig deltagelse af hele 971 kæmpere fordelt på 19 nationer, og heraf var der kæmpere, som var kommet langvejs fra for at deltage.

Eksempelvis så deltog Panama med 31 kæmpere, men der var også rampelys til fem lokale kæmpere.

Det blev til to guldmedaljer til Budo Sportskarate Holstebro, hvor Maria Bech Nielsen vandt sin U16-vægtklasse, mens det også blev til guld for Oscar Engedahl Sørensen i samme aldersklasse. Maria Bech Nielsen og Laura Mechlenborg var på et tremandshold sammen med en kæmper fra Aalborg, som fik sølv i U16-holdkampen, mens det blev til bronze i U12 for Anton Engedahl Sørensen, som er et af de nye talenter i klubben.

Der var også noget at juble over hos naboklubben. Jacob Faurbye Sandal fra Ulfborg Karate Klub fik tilkæmpet sig en sølvmedalje i sin U16-vægtklasse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Skuffet Mathiesen fandt aldrig VM-benene

Annonce