Annonce
Lemvig

Jens må kunne noget helt særligt: Nomineret til to oplevelsespriser

Maxitours med Jens Hedevang i spidsen. Pressefoto
Både "Bøf og Brøl" samt "Maxi-Tours" er med i opløbet om oplevelsesprisen 2020
Annonce

Lemvig: Jens Hedevang kan tilsyneladende noget, som andre har svært ved at følge med til. Derfor er han i år indstillet til den særlige oplevelsespris i hele to ud af seks kategorier.

Det er billet-platformen DuGlemmerDetAldrig, der står bag uddelingen.  Platformen uddelte oplevelsesprisen i 2013, 2014 og 2015, hvorefter den kom til at ligge stille en periode.

- Nu er det et godt tidspunkt at genoplive den, siger Morten Kusk fra selskabet.

2020 blev nemlig året, hvor mange danskere holdt ferie indenlands og udnyttede de mange tilbud, der findes rundt i hele landet. Flere har givet tilbagemeldinger på deres oplevelser, hvor Jens Hedevang har scoret højt på to af sine ture.

Annonce

Bøf og Brøl

Det er først og fremmest arrangemenet "Bøf og Brøl", der har bjergtaget turisterne. Turen giver mulighed for at lytte til krondyrenes brølen om natten i selskab med naturvejleder Jens Hedevang, mens køkkenet på Nørre Vosborg serverer en gourmet-middag for deltagerne ude i naturen. 64 arrangementer blev foreslået i kategorien "Bedste Outdoor-oplevelse" som nu er blevet vurderet af en fagjury. De har udtaget arrangementet til én af otte oplevelser, der nu kæmper om prisen, der afgøres ved en afstemning på flere forskellige medier frem til 8. november.

Der uddeles priser i fem kategorier: Smagsoplevelse, familieoplevelse, afslapning- og velværeoplevelser, historiske- og kulturelle oplevelser samt outdooroplevelser.

Annonce

Maxi-tours

- I år har vi lavet en ekstra pris beregnet til "upcoming-arrangementer". Det er arrangementer, som vores fagjury tror på vil udvikle sig til noget større fremover. De har måske ikke fået flest nomineringer i år, men de kan blive interessante på sigt, siger Morten Kusk.

Og det er netop i denne upcoming-kategori at Jens Hedevang også har gjort sig bemærket med "Maxi-tours", hvor han guider gæster rundt i området på en Puch Maxi.

- Jeg er da super stolt over, at jeg kan få lov til at få to ting nomineret til den her pris, siger Jens Hedevang.

Han glæder sig især over, at arrangementerne er udvalgt af en særlig fag-jury, der har en ekspertise på turisme-området.

- Så der er lidt vægt bag nomineringerne, siger han.

Vinderne i de enkelt kategorier findes 8. november og belønnes med en markedsføringspakke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce