Holstebro

Kandidat fik ødelagt valgplakater

Folketingskandidat Thomas Danielsen var fredag forbi politistationen i Holstebro for at hente 30 valgplakater, der i løbet af natten til fredag var blevet revet ned og ødelagt. Privatfoto
Thomas Danielsen kalder det ærgerligt, at politiet natten til fredag måtte rydde op efter hærværk mod omkring 30 af hans valgplakater.

Holstebro: Det var et ærgerligt folketingsmedlem i Thomas Danielsen (V), der fredag formiddag blev kontaktet af politiet i Holstebro.

De kunne fortælle, at omkring 30 af hans valgplakater, der var sat op i Holstebro, i løbet af natten havde været udsat for hærværk.

- De hang på strækningen fra Falck-krydset ved Frøjkvej og på Nørre Boulevard i nordlig retning. De var blevet revet ned fra lygtepælene, og flere af dem var også blevet revet i stykker, siger Thomas Danielsen, der brugte en fridag i valgkampen på at hente de ødelagte valgplakater på politistationen i Holstebro.

Ifølge Thomas Danielsen, der er valgt i Struer-Lemvig-kredsen, var det kun hans valgplakater, der var blevet ramt af hærværket. Han kalder det trist, at politiet skal bruge ressourcer på at rydde op efter hærværket mod valgplakaterne.

Det er tredje gang, Thomas Danielsen stiller op til et folketingsvalg, men det er første gang, han oplever et så massivt hærværk mod sine valgplakater.

- Tidligere har jeg oplevet, at der er blevet tegnet briller og penisser på mine plakater, eller at der er blevet skrevet forskellige slogans. Men jeg har ikke før oplevet, at der er gået så målrettet efter plakaterne, siger han.

- Det er ærgerligt, at politiet har skullet bruge ressourcer på at rydde op efter de fjolser, der står bag hærværket. Men samtidig er det også i strid mod nogle af vores grundværdier i samfundet. Er man utilfreds med noget, så bruger man ordets magt, siger Thomas Danielsen.

De 30 ødelagte valgplakater er i løbet af fredagen blevet erstattet af nye plakater.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
HB For abonnenter

Et point var næsten tyveri, men 'Zetter' ville have alle tre

TTH Herrer

I Mikkel Hansens rige er der kun en konge

Holstebro For abonnenter

Venstre i Nordvestjylland holder vejret, mens folketingsgruppen slås: Muligt opgør om geografi i vente

Struer For abonnenter

Nu begynder hun for alvor: - Det er et forfærdeligt vigtigt job

Kultur

Uddeler 90.000 kroner: Countryband spiller op til pengefest

Holstebro

Borgerlige vielser vinder over kirkebrylluppet

Danmark For abonnenter

At være læge, eller ikke at være læge: Stig Gerdes og Styrelsen for Patientsikkerhed mødes i retten

Kultur For abonnenter

Bent Busk er som sin berygtede taske - altomfavnende

Holstebro

Sansefestivalen satte gang i ganerne

Annonce