Annonce
Holstebro

Kandidat fik ødelagt valgplakater

Folketingskandidat Thomas Danielsen var fredag forbi politistationen i Holstebro for at hente 30 valgplakater, der i løbet af natten til fredag var blevet revet ned og ødelagt. Privatfoto
Thomas Danielsen kalder det ærgerligt, at politiet natten til fredag måtte rydde op efter hærværk mod omkring 30 af hans valgplakater.
Annonce

Holstebro: Det var et ærgerligt folketingsmedlem i Thomas Danielsen (V), der fredag formiddag blev kontaktet af politiet i Holstebro.

De kunne fortælle, at omkring 30 af hans valgplakater, der var sat op i Holstebro, i løbet af natten havde været udsat for hærværk.

- De hang på strækningen fra Falck-krydset ved Frøjkvej og på Nørre Boulevard i nordlig retning. De var blevet revet ned fra lygtepælene, og flere af dem var også blevet revet i stykker, siger Thomas Danielsen, der brugte en fridag i valgkampen på at hente de ødelagte valgplakater på politistationen i Holstebro.

Ifølge Thomas Danielsen, der er valgt i Struer-Lemvig-kredsen, var det kun hans valgplakater, der var blevet ramt af hærværket. Han kalder det trist, at politiet skal bruge ressourcer på at rydde op efter hærværket mod valgplakaterne.

Det er tredje gang, Thomas Danielsen stiller op til et folketingsvalg, men det er første gang, han oplever et så massivt hærværk mod sine valgplakater.

- Tidligere har jeg oplevet, at der er blevet tegnet briller og penisser på mine plakater, eller at der er blevet skrevet forskellige slogans. Men jeg har ikke før oplevet, at der er gået så målrettet efter plakaterne, siger han.

- Det er ærgerligt, at politiet har skullet bruge ressourcer på at rydde op efter de fjolser, der står bag hærværket. Men samtidig er det også i strid mod nogle af vores grundværdier i samfundet. Er man utilfreds med noget, så bruger man ordets magt, siger Thomas Danielsen.

De 30 ødelagte valgplakater er i løbet af fredagen blevet erstattet af nye plakater.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce