Annoncørbetalt indhold

Kan dine penge række måneden ud?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kender det alle sammen. Sidst på måneden kan det være svært at få pengene til at række. Veninderne spørger, om man vil med i biografen, kæresten plæderer for et fin middag på en god restaurant. Måneden starter godt ud. Lønnen på kontoen den sidste hverdag i måneden, og efter at de utallige regninger er betalt, er der stadig et godt overskud på kontoen. Men overskuddet rækker ikke for evigt. Vi lever i et forbrugersamfund, hvor det at være social ofte er forbundet med en økonomisk udgift. For at netop din økonomi ikke brister sidst på måneden, kan det altså være aktuelt med en kassekredit. En kassekredit er et slags lån, du tager ved, at dit pengeinstitut eller en online låneudbyder gør det muligt for dig at hæve et vist beløb over de penge, der er på din konto. Det kan altså være aktuelt sidst på måneden. Det vil sige, at du i realiteten har et større beløb til rådighed, end de penge, der står på kontoen. Først efter overtræk på kassekrediten kan banken kræve overtræksgebyrer, eller i værste fald spærre dit kort. En kassekredit kan således give dig langt større fleksibilitet og sikkerhed i perioder, hvor din indkomst er lavere end normalt, eller du af forskellige grunde har en stor ekstra udgift. En kassekredit kan derfor være aktuelt for dig, der har svært ved at få det hele til at hænge sammen økonomisk sidst på måneden.


Annonce

Hvordan og hvor kan man spare på pengene?

Er du også en af dem, der ofte står med overtræk sidst på måneden, så kan det altså være aktuelt for dig at undersøge, hvor du kan spare nogle penge. Et sted, hvor der kan spares mange penge, er ved indhandling. Her kan det være aktuelt at skrive en indkøbsseddel inden, at du starter din handletur. På den måde undgår du at falde i en masse fælder. Når du handler ind uden indkøbsseddel, har du en større tendens til at putte ting i kurven, som du reelt ikke står og mangler. Vi kender det alle. Vi står ved kassen og skal lige til at betale, og pludselig falder vores blik på slikhylden der, så strategisk, er placeret lige ved kassen. Vi kan ikke modstå fristelsen. Et andet sted at spare mange penge er ved valg af produkt. Vi bliver påvirket af prisskiltene, men glemmer ofte at kigge nærmere på kiloprisen. Vi ender altså ofte med at få mindre for pengene, selvom vi går efter det billigste produkt.


Et andet sted at spare penge i hverdagen er på transport. Har du to biler stående, hvor kun den ene bliver brugt, eller hvor den ene kunne skiftes ud med en cykel? Bilen er dyr både i drift og vedligeholdelse, og der er altså her mange penge at spare. Er det muligt at cykle til og fra arbejde, er det altså langt den billigste løsning.


Det kan godt være svært at få pengene til at række til sidst på måneden. Her kan det være relevant at spare på blandt andet indhandling men ligeledes også på transport. For at få pengene til at række kan det ligeledes være aktuelt med en kassekredit, så du ikke står med overtræksgebyrer sidst på måneden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.