Annonce
Struer

Kampagnen virkede - ti nye virksomheder rykker ind

Et udpluk af de nye virksomheder samt et par af de faste elementer i BusinessPark Struer - herunder Søren Johansen længst til højre. Foto: Anders Trærup
BusinessPark Struer udlovede ti gratis kontorpladser for at få folk ud af hjemmekontorerne, og det kom de.
Annonce

Struer: BusinessPark Struer lancerede i maj en kampagne, hvor ti "all inclusive kontorpladser" kvit og frit blev tilbudt iværksættere og kommende iværksættere.

Formålet var at få folk til at tage springet ud fra hjemmearbejdspladserne, og det lykkedes, oplyser BusinessPark Struer i en pressemeddelelse.

Ti spirende virksomheder, som de bliver kaldt, fra både Struer, Holstebro, Lemvig og Skive kommuner har nu fået tildelt de før omtalte skriveborde.

Virksomhederne

Ni af de ti nye beboere i BusinessPark Struer er flyttet ind, og det er:

Skolesupport.dk

TeksaKom

West-Media

SkyPad-Gaming

OMS Teknik ApS

Sigrid Villads Petersen

Hjerm Sportsdykkercenter

Mandal Coaching

Zome.dk

Den tiende virksomhed kommer efter sommerferien.

Kampagnen betegnes som en stor succes, da den også har skabt synlighed og øget interesse i forhold til den lokale businessparks øvrige tilbud.

Grundlæggende handlede den konkrete idé dog om, at tilbuddet skulle være et springbræt til at komme ud og få etableret en virksomhed, skabt et netværk og sat skub i forretningen.

Det var en mulighed for - resten af året, hvor kontorpladsen er gratis - at have fuld fokus på ideen eller virksomheden, lyder det fra businessparken.

I alt 15 ansøgninger udløste kampagnen, hvoraf ti altså har fået de gratis pladser.

Annonce

Den store opgave

Alle ansøgere har været aktuelle og relevante, oplyser direktør i BusinessPark Struer Søren Johansen.

- Vi er meget tilfredse med at have fået 50 procent flere ansøgere, end vi havde pladser til, forklarer han i pressemeddelelsen:

- For det første ønskede vi ikke at sige nej til alt for mange, og for det andet viser det også, at vi allerede har ret godt fat i denne målgruppe.

Synligheden omkring businessparkens øvrige tilbud vedrører ifølge direktøren blandt andet virksomheder, der er på udkig efter lukkede kontorer.

Konkret fordeler de ti udvalgte virksomheder sig rent geografisk med seks fra Struer, to fra Holstebro, en fra Lemvig og en fra Skive.

Businessparkens helt store opgave er nu at få hjulpet de nye ansigter godt i gang og ikke mindst godt videre med deres ideer.

- Fundamentet for deres virksomhed er skabt. Nu skal vi vise alt det, businessparken kan, så vi hjælper virksomhederne bedst muligt, forklarer Søren Johansen:

- Og så håber vi naturligvis, at de bliver boende, når den gratis periode slutter ved årsskiftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Annonce