Annonce
Læserbrev

Kampagnefilm. Godt samarbejde mellem "Ny Læge" og Alles Lægehus

Debat: I forbindelse med arbejdet med projekt Ny Læge på Thyholm er vi blevet spurgt til fremskridt for lægesituationen her på Thyholm mange gange.

Allerede ved overdragelsen fra Falck Healthcare til Alles Lægehus sidste år, blev vi blev kontaktet af den nye ejer, som havde observeret en del negativ omtale af lægehuset i Hvidbjerg. Derfor ville de som de nye ejere gerne vise, at det kunne blive bedre, og også meget gerne søge et tættere samarbejde med os, der bor på Thyholm.

Vi filmede til kampagnefilmen for Ny læge på Thyholm i slutningen af august, og er i øjeblikket ved at få produceret materialet og kan næsten ikke vente med at se resultatet. I den forbindelse vil vi gerne takke Alles Lægehus for det gode samarbejde, vi har haft for at kunne filme i og omkring lægehuset i Hvidbjerg. Det kommer til at bidrage til, at vores kampagnefilm vil fremstå mere komplet og orienterende for vores målgruppe, nemlig lægerne.

Det er vigtigt med et velfungerende lægehus, så patienterne ikke flytter, så grundlaget for vores ydernumre opretholdes. Her arbejder Alles Lægehus i dag kvalificeret, således at klinikken stadig er attraktiv og kan beholde de to ydernumre. Alle har interesse i at have en velfungerende klinik, og vi ønsker jo en god klinik som andre læger ønsker at overtage.

Vi ser frem til at se vores kampagnefilm, og at kunne præsentere den siden hen.

Annonce
Arkivfoto: Scanpix
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Gymnasium og Klimatorium

Byggeriet af Klimatorium i Lemvig foregår fortsat mest under jordhøjde. Men mens byggeriet vil rejse sig i løbet af de kommende måneder og blive et synligt tegn på, at Lemvig Kommune satser på, at klimaudfordringerne skal blive til et vækstpotentiale frem for et problem, så arbejdes der på tiltag, som skal samarbejde med Klimatorium. I lørdags kunne vi fortælle om det nyeste initiativ, som får forbindelse til Klimatorium. Lemvig Gymnasium vil lave en klima-linje, hvor Klimatorium er en samarbejdspartner. Det er det første gymnasium i landet, der sætter ord og handling bag, at klimaet er en vigtig del af den nære fremtids udfordringer. Det er et eksempel på det, Klimatorium gerne skal udvikle, nemlig ideer og projekter, som skal sætte Vestjylland på dagsordenen. Klimatorium har allerede givet omtale andre steder på kloden. På New Zealand vil man lave noget tilsvarende efter et besøg i Lemvig. Og vi har for eksempel her i bladet kunnet fortælle om en amerikansk klummeskriver, der opfordrede præsident Trump til at kigge mod Lemvig for netop at lave sådan et tiltag for at sætte gang i, at man også i USA får lavet problemerne med klimaet om til noget positivt. En betingelse for, at Klimatorium bliver en succes, er, at man skaffer sig samarbejdspartnere, som netop vil bruge bygningen i Lemvig som det sted, hvor man sammen med andre vil udvikle idéer - og det skulle gerne være til gavn for det lokale erhvervsliv, som kan være medspillere. Lakmusprøven er, om det lykkes at skaffe de partnere, der skal til, for at etape 2 kan bygges af private investorer, efter det er Lemvig Kommune og Lemvig Vand & Spildevand, der står for den første etape. At Lemvig Gymnasium har set muligheden for, at det er vestjyske studenter, der skal gå forrest med en studenterhue med klimabånd, er med til at styrke omtalen og interessen for Klimatorium, allerede inden byggeriet står klar. Efter sommerferien skulle 1. etape af det markante byggeri så være klar til at blive indviet, og så er det, vi med spænding venter på, om folkene bag kan melde ud, at nu er interessen så stor, at en privat investor kan lade håndværkerne fortsætte med at få hele projektet gjort færdigt.

Annonce