Annonce
Læserbrev

Kampagnefilm. Godt samarbejde mellem "Ny Læge" og Alles Lægehus

Annonce

Debat: I forbindelse med arbejdet med projekt Ny Læge på Thyholm er vi blevet spurgt til fremskridt for lægesituationen her på Thyholm mange gange.

Allerede ved overdragelsen fra Falck Healthcare til Alles Lægehus sidste år, blev vi blev kontaktet af den nye ejer, som havde observeret en del negativ omtale af lægehuset i Hvidbjerg. Derfor ville de som de nye ejere gerne vise, at det kunne blive bedre, og også meget gerne søge et tættere samarbejde med os, der bor på Thyholm.

Vi filmede til kampagnefilmen for Ny læge på Thyholm i slutningen af august, og er i øjeblikket ved at få produceret materialet og kan næsten ikke vente med at se resultatet. I den forbindelse vil vi gerne takke Alles Lægehus for det gode samarbejde, vi har haft for at kunne filme i og omkring lægehuset i Hvidbjerg. Det kommer til at bidrage til, at vores kampagnefilm vil fremstå mere komplet og orienterende for vores målgruppe, nemlig lægerne.

Det er vigtigt med et velfungerende lægehus, så patienterne ikke flytter, så grundlaget for vores ydernumre opretholdes. Her arbejder Alles Lægehus i dag kvalificeret, således at klinikken stadig er attraktiv og kan beholde de to ydernumre. Alle har interesse i at have en velfungerende klinik, og vi ønsker jo en god klinik som andre læger ønsker at overtage.

Vi ser frem til at se vores kampagnefilm, og at kunne præsentere den siden hen.

Arkivfoto: Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Danmark

Regeringen dropper lempelse af forsamlingsforbud

Annonce