Annonce
Holstebro

Kamp skifter til dansk tophold

Kaja Kamp skal tørne ud for mesterholdet Team Esbjerg i den kommende sæson. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Holstebro: Den tidligere TTH-stregspiller Kaja Kamp har nu sat navn på sin nye arbejdsgiver.

I slutningen af februar blev det offentliggjort, at hun skiftede til Metzingen i den tyske bundesliga, men den aftale blev annulleret i denne uge, da økonomien i den tyske klub blev presset af coronakrisen, og fordi Kaja Kamp havde fået et attraktivt tilbud.

Det attraktive tilbud kom fra Team Esbjerg, som stregspilleren har skrevet en ét-årig kontrakt med.

- Jeg ved, at jeg sportsligt tager et stort skridt, for Esbjerg er en stor klub og med et megaspændende setup. Men jeg har mod på at tage chancen og udfordre mig selv. Der er to store spillere foran mig på stregen, men jeg lægger mig ikke fladt ned og vil kæmpe for at få spilletid, siger Kaja Kamp til Team Esbjergs hjemmeside.

I samme ombæringer lægger hun ikke skjul på, at hun glæder sig til at have Jesper Jensen som træner. Han er også begejstret for den nye tilgang.

- Kaja er typen, der fighter, går all-in, bringer humør og vildskab, og hun er så ærgerrig, at hun ikke er tilfreds med at sidde på bænken. I forsvaret kan hun dække alle positioner og vil også kunne aflaste Sanna Solberg i det offensive forsvar, siger Jesper Jensen.

I Esbjerg skal hun kæmpe om spilletiden på stregen med Vilde Mortensen Ingstad og Marit Frafjord, som begge har repræsenteret det norske landshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Annonce