Annonce
Struer

Kaloriebombe: Humlum har landets varmeste isbjerg

Kæmpevafler fra Humlum Fiskeleje & Camping har vakt massiv omtale. Giganten med blandt andet 3,5 kilo iskugler og seks flødeboller har også trukket kunder langvejs fra. Også selv om Humlum Isbjerg er meget større end pragteksemplaret på dette foto. Arkivfoto
Omtalen af den flere kilo tunge kæmpeisvaffel på Humlum Fiskeleje & Camping har været startskuddet til tonsvis af interesse - og besøg af iselskere langvejs fra
Annonce

Struer: Egentlig var det campingfatter Lasse Lützen-Laursens 12-årige søn, der gjorde ham opmærksom på landets største isvaffel, der indtil i år blev serveret på Bornholm.

- Det må vi kunne gøre endnu bedre, tænkte Lasse. Og sådan blev Humlum Isbjerg født.

En gigant blandt isvafler. Bestående af i alt 3,5 kilo iskugler med valgfri smag, seks flødeboller, en pæn portion softice og masser af lyserødt guf.

En 7000 kaloriers sommerbombe, der vist egentligt mest var tænkt som en gimmick.

Men så kiggede den lokale tv-station forbi. Siden er det gået stærkt i campingpladsens ishus.

Annonce

Sulten østjyde

- Onsdag havde vi besøg af en iselsker fra Aarhus, der havde sultet sig selv i 22 timer for at kaste sig ud i en Humlum Isbjerg. Trods gode forberedelser, så blev det altså "kun" til 22 af de i alt 30 kugler. Så havde han fået nok, fortæller Lasse Lützen-Laursen, der sammen med hustruen Rikke driver campingpladsen.


Det er stukket helt af med den is, og historien  er blevet liket og delt tusindvis af gange på de sociale medier.

Lasse Lützen-Laursen, campingfatter, Humlum Fiskeleje & Camping


Et er gæster langvejs fra. Noget andet er massiv omtale på sociale medier, i aviser og i ugeblade. Herhjemme og i blandt andet Norge.

- Det er stukket helt af med den is, og historien om er blevet liket og delt tusindvis af gange på de sociale medier, siger Lasse Lützen-Laursen.

Annonce

Ken - hvor er du?

Men er isvaflen fra Humlum nu også landets største? Måske, men ude i sommerlandet er der andre ishandlere, der nu har taget udfordringen op. Det er helt ok, siger Lasse Lützen-Laursen.

Han var i hvert fald først med årets mest eksorbitante vaffel.

Er du blevet lidt lækkersulten, så koster isbjerget 250 kroner. Salget har passeret de 40 styk, og der er faktisk en enkelt kunde, der har kunnet spise op.

Lasse fik ikke alle detaljerne om supermanden, men ved at han hedder Ken og er fra Holstebro.

Så Ken, hvis du læser med her, så er jeg sikker på, at læserne gerne vil vide, hvordan man kæmper sig igennem en vaffel, der består af mere is end der spises ved en mellemstor konfirmation.

Du ringer bare...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Annonce