Annonce
Holstebro

Kai er nomineret som Årets Ildsjæl

Kai Bredholt fra Idom er med i kampen om at blive Årets Ildsjæl og vinde 25.000 kroner til et lokalt projekt. Arkivfoto: Morten Stricker
Skuespiller og igangsætter Kai Bredholt, Idom, er nomineret som Årets Ildsjæl. I øjeblikket er han i top ti ud af 49 nominerede, og der skulle han gerne blive, hvis han skal gå videre til næste runde.

Idom: "Hvem gør en forskel i dit lokalområde?"

Under den overskrift har tankstation-kæden Go'On sparket gang i konkurrencen om at vælge Årets Lokale Ildsjæl 2020.

Vi er nu i den indledende runde, hvor der er 49 nominerede fra rundt omkring i landet. Folk kan stemme frem til fredag den 31. juli, og blandt de ti med fleste stemmer til den tid, vælger Go'On fem kandidater, som går videre.

Annonce

Derfor er det rigtigt vigtigt at få stemt på sin favorit.

Blandt de 49 nominerede finder man igangsætter og humørspreder Kai Bredholt. Den 60-årige skuespiller og instruktør ved Odin Teatret, bor i Idom med kone og to børn.

I øjeblikket ligger Kai Bredholt på en tiende plads med 245 stemmer.

Årets Lokale Ildsjæl

Der er 49 nominerede.

Kai Bredholt fra Idom er i øjeblikket placeret på en tiende plads.

Man kan stemme frem til den 31. juli, hvor tankstation-kæden Go'On udvælger fem finalister blandt de ti kandidater med flest stemmer.

Fra den 7. august til den 16. august kan man stemme på én af de fem finalister.

Man kan kun stemme én gang i hver af de to runder.

Se mere og stem på støtdelokale.nu

I indstillingen, som man kan læse på Årets Lokale Ildsjæls hjemmeside, står blandt andet:

"Kai Bredholt fortjener prisen som årets lokale ildsjæl. Som en spruttende vulkan udspyr hans krøllede hjerne skøre og skæve idéer, som har gjort det umådeligt meget sjovere at være borger i landsbyen Idom-Råsted i særdeleshed og Holstebro Kommune i almindelighed. Der er (næsten) ikke det, han ikke både har udtænkt og realiseret".

En fantastisk gave

Man behøver ikke at begrunde sin stemme, men det har mange alligevel gjort. Således skriver Birthe Borch Lindholm Luckmann:

"Kai har altid de skæveste idéer og får dem bragt ud i Festjylland på den mest fællesskabelige måde".

Pernille Ransborg:

"Kai er en fantastisk gave for vores lille lokalsamfund".


Man ved, at når Kai ringer klokken 22.30, er det, fordi han har fået en ny idé, og man har ikke fred de næste uger. Jeg ville ikke undvære det for alt i verden.

Jakob Winther


Heidi Blindkilde: "Kai er fantastisk til at skabe og formidle kultur for børn og voksne i vores lille lokale samfund".

Hjalmar Andersen: "Kai og hans specielle og multisuperkreative talent, og altid utrættelige, positive personlighed gør ham til det oplagte valg til Årets Ildsjæl".

Foreløbig har Kai Bredholt fået 245 stemmer. Arkivfoto: Morten Stricker

Jakob Winther: "Man ved, at når Kai ringer klokken 22.30, er det, fordi han har fået en ny idé, og man har ikke fred de næste uger. Jeg ville ikke undvære det for alt i verden".

Ole Bøndergaard Jensen: "Kai er om nogen en ildsjæl. Han er idérig og sprudlende at være sammen med. Der er lys i øjnene og ild i r..... på Kai. Fra hæsblæsende høstballer til Corona Bienalen har han formået om nogen at bringe fest, glæde, kultur, og poesi ud til vi almindelige dødelige. Kai er et gavmildt kultur fyrtårn, som møder både store og små, unge og gamle i øjenhøjde, så alle føler, at Kai er vores!"

Annonce

25.000 kroner i udsigt

Når første runde er overstået, vælger Go'On som nævnt fem kandidater, der har mulighed for at vinde 25.000 kroner til et lokalt projekt. De fem kandidater skal nu sætte ord på, hvad de vil bruge pengene til - og fra den 7. august til 16. august kan man stemme på én af dem.

Den af de fem kandidater, der får flest stemmer, vinder de 25.000 kroner.

Men foreløbig gælder det altså om at få Kai Bredholt til at forblive i top ti.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce