Annonce
Navne

Kører gerne fra Aarhus og Silkeborg for at arbejde i Holstebro

Alfa Travel, der har kontor i Nygade i Holstebro, har nu 18 ansatte, som sammen servicerer bureauets godt 33.000 årlige gæster. PR-foto
Motorvejen har udvidet ansøgerfeltet til lokale stillinger, siger rejsebureadirektør, der netop har ansat to medarbejdere fra Østjylland.

Holstebro: - Vi er rigtig glade for at det er lykkedes os at rekruttere to meget kompetente og dygtige medarbejdere fra det østjyske - et område, som er uden for det geografiske område, som vi normalt har fået kandidater fra.

Det siger administrerende direktør for Alfa Travel, Allan Nielsen, efter at rejsebureauet har fået nye medarbejdere fra Aarhus og Silkeborg. Det er Sandie Pedersen som rejsekonsulent og Pernille Kofoed Madsen, der skal arbejde med IT og digitalt design

- I takt med at vi vokser bliver vi mere interessante for ansøgere men jeg er også ret sikker på, at motorvejen mellem Herning og Holstebro har betydet at vores geografiske rekrutteringsområde er øget betydeligt, siger direktøren i en pressemeddelelse.

Det er ofte den samlede rejsetid, der vurderes i forhold til hvor langt man ønsker at pendle. Hvis man har 45 minutter eller en time at gøre godt med, så kommer man med motorvejen meget længere end tidligere, anfører Allan Nielsen.

Sandie Pedersen er pr. 1. august tiltrådt som rejsekonsulent og har stor erfaring med grupperejser for skoler og undervisningssteder.

- Vi lægger stor vægt på at der er tid og plads til god og personlig kundeservice. På grund af øget aktivitet har vi været udkig efter en profil, som har kunnet øge vores kapacitet. Vi har fundet den helt rette, og er meget glade for at kunne byde Sandie Pedersen velkommen i vores team, siger direktøren.

Sandie Pedersen har stor erfaring i at arrangere grupperejser i det meste af Europa og har en særlig viden omkring grupperejser til Berlin. Hun har også tidligere arbejdet sammen med skoler og kender målgruppen og deres behov og skræddersyet studie- og skolerejser.

Pernille Kofoed Madsen er også trukket i arbejdstøjet hos AlfA Travel, og med en baggrund inden for IT og digitalt design skal hun være med til at styrke bureauets online tilstedeværelse.

- Vi har lært Pernille at kende gennem en tre måneders praktik, hvor hun har oparbejdet en stor og værdifuld viden om vores kunder og samarbejdspartnere og om AlfA Travel. Hun er super dygtig til at se på forskellige problemstillinger fra kundens side, så vi glæder os meget til samarbejdet med hende, siger Allan Nielsen.

AlfA Travel har hjemme i Nygade i Holstebro, og arrangerer skræddersyede grupperejser – specielt for undervisningssektoren. Bureauet har nu i alt 18 ansatte, som sammen servicerer bureauets godt 33.000 årlige gæster.

I takt med at vi vokser bliver vi mere interessante for ansøgere, men jeg er også ret sikker på, at motorvejen mellem Herning og Holstebro har betydet at vores geografiske rekrutteringsområde er øget betydeligt

Allan Nielsen, direktør for Alfa Travel

Sandie Pedersen er ny som rejsekonsulent hos Alfa Travel.
Pernille Kofoed Madsen skal styrke bureauets online-aktiviteter.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce