Annonce
Holstebro

Køkkenproducent skruer op for blusset i Sverige

Administrerende direktør Ole Lund Andersen mener, at der er gode muligheder for at vækste i Sverige, til trods for at svenskerne selv har stærke traditioner indenfor køkkenfremstilling. De danske og nordiske forbruger er meget ens - og konkurrenterne de er såmænd ikke anderledes end på hjemmemarkedet, siger han. Arkivfoto
TCM Group har allerede seks butikker i Sverige i dag, der fortrinsvis har solgt køkkener, bad og garderober under andre mærker
Annonce

Tvis: TCM Group i Tvis har indgået et strategisk samarbejde med det svenske køkken- og hårdehvidevarekæde KöksCentrum, som skal sælge koncernens Nettoline-produkter.

- Vi er glade for at indgå et samarbejde med en veletableret køkkenkæde i det sydvestlige Sverige, som giver et enestående afsæt for Nettolines svenske ekspansion, siger administrerende direktør Ole Lund Andersen fra TCM Group A/S.

TCM Group har allerede seks butikker i Sverige i dag, der fortrinsvis har solgt køkkener, bad og garderober under andre mærker og i en anden distributionsform.

KöksCentrum driver 12 butikker, og Varberg bliver fra juni den første butik til at forhandle Nettolines køkkener og bad, men allerede nu bebuder administrerende direktør for KöksCentrum, Erik Theill Christensen, at der er planlagt flere butiksåbninger:

- Ambitionen er at få fodfæste i det sydsvenske, og bruge erfaringerne herfra som afsæt for yderligere ekspansion, siger Erik Theill Christensen

TCM Group oplyser ikke, hvor stor en andel eksporten til Sverige udgør, men administrerende direktør Ole Lund Andersen mener, at der er gode mulighederne for at vækste i Sverige, til trods for at svenskerne selv har stærke traditioner indenfor køkkenfremstilling.

- Det er jo de samme konkurrenter, som vi ser i både Danmark og Norge, hvor de tre store svenske køkkenproducenter også er til stede. Og vi er faktisk meget effektive til at producere køkkener og meget konkurrencedygtige, siger TCM-direktøren.

Nettoline produceres på egen fabrik i Aulum, og også på hjemmemarkedet er TCM Group i gang med at rebrande Nettoline som det prisbillige køkkenvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Annonce