Annonce
Erhverv

Køkkenproducent henter kendt erhvervsmand ind i bestyrelsen

TCM Group har hentet Danny Feltmann Espersen ind i bestyrelsen. Arkivfoto: Morten Stricker
Danny Feltmann Espersen er nyt bestyrelsesmedlem hos køkkenproducenten TCM Group med hovedsæde i Tvis.

Tvis: 2018 blev et rigtig godt år for køkkenproducenten TCM Group i Tvis. Året gav et overskud på mere end 100 millioner kroner. Der var også markant vækst i omsætningen.

2019 er også indledt godt, og for godt 14 dage siden meldte virksomheden, der først og fremmest producerer Tvis og Svane Køkkener, at der skal ansættes 30-40 nye medarbejdere i løbet af foråret.

Virksomheden har netop afholdt ordinær generalforsamling, hvor der blev valgt et nyt medlem til bestyrelsen. Det blev Danny Feltmann Espersen, der er administrerende direktør for møbelvirksomheden Menu. Han har tidligere haft en lang karriere hos tøjfirmaet Hennes & Mauritz. Det nye bestyrelsesmedlem har også været inden for Bang og Olufsen.

- Vi er meget tilfredse med, at en erfaren profil som Danny Feltmann Espersen vil træde ind i bestyrelsen. Danny vil bidrage med sin stærke baggrund indenfor Nordic retail herunder digital eksekvering samt erfaring indenfor indretning og design, og Danny vil dermed kunne understøtte TCM Groups fortsatte vækst på de skandinaviske køkkenmarkeder, siger TCM Groups bestyrelsesformand Sanna Suvanto-Harsaae i forbindelse med valget.

Danny Feltmann Espersen er gift med tidligere udenrigs- og justitsminister Lene Espersen, der i dag er direktør for Danske Arkitektvirksomheder. Hun var også en kort periode formand for Det Konservative Folkeparti.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

80-årig død efter cigaret-ulykke

Leder For abonnenter

Vi skal huske vores etik

Sociale medier - eller måske rettere sociale platforme - som for eksempel Facebook har gjort det nemt og effektivt for enhver at udgive og sprede information. Det betyder, at et medie som dit lokale dagblad ikke altid er først med det seneste. Det er i dag heller ikke så vigtigt for en avis. Til gengæld er det vigtigere end nogensinde at udvælge, prioritere og guide i den store strøm af information. Mange læsere har måske undret sig over, at vi i tirsdagens avis ikke skrev, hvem der havde sat ild på Humlum Kro. For allerede mandag eftermiddag var det en kendt sag i lokalområdet, hvem der havde gjort det - og ovenikøbet tilstået det. Den information sørgede kroejer Tonny Hedegaard for at sprede, da han på Facebook skrev et længere indlæg om forbrydelsen, tilståelsen og detaljer i sagen. Alt sammen i den bedste mening og med et humanitært afsæt. Hvorfor skriver I det ikke, er vi blevet spurgt. Og svaret er, at vi langt fra skriver alt, hvad vi hører om. Det er yderst sjældent, at vi bringer navne på sigtede i straffesager, og selv når der er faldet dom, er det kun i de grovere sager, at vi skriver navnet på dømte. På den front adskiller medier sig fra den strøm af information - og misinformation - der flyder på for eksempel Facebook. Juridisk er der ikke nødvendigvis noget i vejen for at fortælle, hvem der har tilstået i en straffesag. Men vores etiske retningslinjer afholder os fra at gøre det per automatik. Sådan er det ikke på Facebook. På de sociale medier bliver etikkens bundgrænse defineret af laveste fællesnævner. Når vi i dag fortæller om Tonny Hedegaards udpegning af gerningsmanden, sker det heller ikke uden etiske overvejelser. Med vores journalistik om hans opslag er vi med til at sætte lys på sagen. Når vi alligevel beskæftiger os med det, skyldes det reaktionerne på offentliggørelsen. Opbakningen i lokalområdet og en tilsyneladende tilgivende attitude gør sagen og tilståelsen interessant i bredere forstand. Og det kommer vi til at skrive mere om.

Annonce