Annonce
Holstebro

Køkkenproducent øger væksten trods lynnedslag og maskinnedbrud

Administrerende direktør Ole Lund Andersen har al mulig grund til at smile ad den seneste kvartalsregnskab fra TCM Group, der viser en omsætning på 237,5 millioner kroner mod 202,4 millioner kroner sammenlignet med samme periode sidste år. Det svarer til en vækst på 17,3 procent og er markant højere end markedsudviklingen. Arkivfoto
TCM Group i Tvis fortsætter sin fremgang i tredje kvartal med tocifrede vækstrater.
Annonce

Tvis: Køkkenproducenten TCM Group i Tvis fortsætter sin vækst i årets tredje kvartal, hvor omsætningen er steget med 17,3 procent, og også indtjeningen vokser tocifret.

- Det er væsentligt bedre end markedsudviklingen, som vi estimerer i niveauet 1-2 procent. Vi er glade for at se, at vi fortsat vinder markedsandele, og at vores strategi om at øge vores B2B-salg på tværs af alle kategorier lykkedes, siger Ole Lund Andersen, administrerende direktør, i en pressemeddelelse.

Fremgangen kommer trods en uheldig opstart efter sommerferien. En af fabrikkerne i Tvis blev i udgangen af uge 32 ramt af et lydnedslag.

- Vi kan gardere os mod mindre lynnedslag, men ikke det her. Lynet ramte enten lige ned i bygningen eller lige ved siden af og sendte enorm høj strøm igennem på et splitsekund, forklarer Ole Lund Andersen.

Lynnedslaget resulterede i et maskinnedbrud, der har kostet virksomheden en ekstraordinær udgift på tre millioner kroner.

- Det dækker blandt andet over udgifter til nye styrenheder til maskiner og overarbejdsbetaling grundet forsinkelse i produktionen, siger administrerende direktør Ole Andersen.

I løbet af årets første ni måneder har TCM Group omsat for 745,3 millioner kroner, hvilket svarer til en vækst på 15 procent i forhold til samme tidspunkt året før. Indtjeningen er øget i næsten samme tempo, og resultatet er steget fra 70,2 til 81,5 millioner kroner, altså 16 procent.

TCM fastholder forventningerne til året med en nettoomsætning i intervallet 1.000-1.030 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Annonce