Annonce
Holstebro

Køkkenfirma oplever fortsat fremgang: Har ansat 47 nye i år

Køkkenfirmaet TCM Group opjusterer forvetningerne. De forventer nu, at de kommer ud af 2019 med et overskud mellem 150 - 160 millioner før skat. Arkivfoto: Morten Stricker
TCM Group i Tvis oplever fortsat fremgang og opjusterer forventningerne til årets resultat. I årets andet kvartal har køkkenfirmaet oplevet en vækst i omsætningen på 11.3 procent.

TVIS: Fremgangen fortsætter hos TCM Group, der tidligere var kendt som Tvis Køkkener, i årets andet kvartal oplevede firmaet en vækst på 11,3 procent. De forventer nu, at omsætningen passerer en milliard kroner i år.

- Væksten er udelukkende kommet ved, at vi har solgt mere i vores butikker, og ved vores franchisehavere, siger Ole Lund Andersen, der er administrerende direktør hos TCM Group.

2018 var ellers et rekordår for køkkenfirmaet, der kom ud af året med et overskud på 103 millioner kroner, mens omsætningen passerede de 900 millioner kroner.

- Vi oplever, at der er meget stor efterspørgsel på dansk design og på den kvalitet, som vi kan levere, siger Ole Lund Andersen og tilføjer:

- Desuden har vi været rigtig gode til at have det, som kunderne efterspørger. Vi kommer med et nyt køkken om året, så vi følger den nyeste mode, mens andre køkkenleverandører måske kommer med et nyt køkken hvert femte år.

TCM Group er især kendt for at producere Tvis og Svane køkkener, og det er især Svane Køkkenet, som firmaet har oplevet en stor efterspørgsel på, fortalte Ole Lund Andersen tidligere på året.

Indtil videre har TCM Group ansat 47 nye medarbejdere i år, så de har kunnet følge med den stigende efterspørgsel, fortæller direktøren.

Annonce

På jagt efter flere

De 47 medarbejdere kan dog snart blive endnu flere, da man ifølge direktøren er nødt til at ansætte en håndfuld nye medarbejdere igen.

- Det er rart, at vi kan være med til at skabe vækst og arbejdspladser i Nordvestjylland. Og det håber vi selvfølgelig, at vi kan blive ved med, siger Ole Lund Andersen.

Køkkenfirmaet har især en stor markedsandel i Danmark, og selvom IKEA sælger flere svenske køkkener i de danske hjem, er TCM Group stadig i stand til at tiltrække nye markeder.

- Vi er også begyndt at have mange erhvervskunder, som vælger at købe vores køkken. Det er et marked, som vi ikke førhen havde så store andele i, siger direktøren.

Firmaet forventer at komme ud af 2019 med et overskud på mellem 150 og 160 millioner kroner før skat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Leder For abonnenter

Den bedste vaccination

75 år er lang tid. Det er en menneskealder - og mere skal der måske ikke til, for at glemslen om Holocausts rædsler slår igennem. I går var det 75 år siden, at russiske soldater befriede Auschwitz, og ingen længere kunne benægte det vanvid og massemord, som tyskerne havde sat i system på Europas jøder. I dag ser vi over hele Europa desværre nye angreb på jøder. Vi har set det senest i Danmark, hvor en jødisk kirkegård i Randers er blevet vandaliseret, og hvor jødiske medborgere har fået sat gule stjerner på deres postkasser. Der er naturligvis langt fra manglende respekt og hærværk fra historieløse højreradikale til nye koncentrationslejre. Men den antisemitisme, som man skulle tro, verden for evigt var blevet vaccineret mod med Anden Verdenskrig, trives desværre stadig. Det gør den i Danmark, og det gør den ude i verden. I et indlæg i nyhedsmagasinet Der Spiegel advarer den tyske udenrigsminister, Heiko Maas, ligefrem om, at fornærmelser og angreb på jøder er blevet dagligdags forekommende, og at næsten hver anden jøde i Tyskland har overvejet at forlade landet. Truslen mod den jødiske befolkning kommer mange steder fra. Den kommer fra højreradikale, den kommer fra muslimer, og den er sågar tidligere også set komme fra venstrefløjen, hvor man har sympatiseret med og økonomisk støttet grupperinger, der mest af alt ønskede staten Israel opløst. I alt seks millioner jøder blev myrdet under Anden Verdenskrig. Langt de fleste i udryddelseslejre som Auschwitz, der lå i det sydlige Polen. Og når antisemitismen viser sit grimme ansigt igen, så er det ikke kun et problem for den jødiske befolkning. Den er vores alles problem. Den viser, at vi ikke lært en dyt af historien, at vi stadig er nødt til at minde om rædslerne fra koncentrationslejrene, og hvad galoperende vanvid kan føre til. 75-året for befrielsen af Auschwitz og enden på Holocaust er en glimrende lejlighed til at genfortælle historien - og minde hinanden om, at den bedste vaccination mod gentagelse af fortidens dumheder og den stigende antisemitisme er at huske fortiden.

Annonce