Annonce
Holstebro

Køkkenfirma oplever fortsat fremgang: Har ansat 47 nye i år

Køkkenfirmaet TCM Group opjusterer forvetningerne. De forventer nu, at de kommer ud af 2019 med et overskud mellem 150 - 160 millioner før skat. Arkivfoto: Morten Stricker
TCM Group i Tvis oplever fortsat fremgang og opjusterer forventningerne til årets resultat. I årets andet kvartal har køkkenfirmaet oplevet en vækst i omsætningen på 11.3 procent.
Annonce

TVIS: Fremgangen fortsætter hos TCM Group, der tidligere var kendt som Tvis Køkkener, i årets andet kvartal oplevede firmaet en vækst på 11,3 procent. De forventer nu, at omsætningen passerer en milliard kroner i år.

- Væksten er udelukkende kommet ved, at vi har solgt mere i vores butikker, og ved vores franchisehavere, siger Ole Lund Andersen, der er administrerende direktør hos TCM Group.

2018 var ellers et rekordår for køkkenfirmaet, der kom ud af året med et overskud på 103 millioner kroner, mens omsætningen passerede de 900 millioner kroner.

- Vi oplever, at der er meget stor efterspørgsel på dansk design og på den kvalitet, som vi kan levere, siger Ole Lund Andersen og tilføjer:

- Desuden har vi været rigtig gode til at have det, som kunderne efterspørger. Vi kommer med et nyt køkken om året, så vi følger den nyeste mode, mens andre køkkenleverandører måske kommer med et nyt køkken hvert femte år.

TCM Group er især kendt for at producere Tvis og Svane køkkener, og det er især Svane Køkkenet, som firmaet har oplevet en stor efterspørgsel på, fortalte Ole Lund Andersen tidligere på året.

Indtil videre har TCM Group ansat 47 nye medarbejdere i år, så de har kunnet følge med den stigende efterspørgsel, fortæller direktøren.

Annonce

På jagt efter flere

De 47 medarbejdere kan dog snart blive endnu flere, da man ifølge direktøren er nødt til at ansætte en håndfuld nye medarbejdere igen.

- Det er rart, at vi kan være med til at skabe vækst og arbejdspladser i Nordvestjylland. Og det håber vi selvfølgelig, at vi kan blive ved med, siger Ole Lund Andersen.

Køkkenfirmaet har især en stor markedsandel i Danmark, og selvom IKEA sælger flere svenske køkkener i de danske hjem, er TCM Group stadig i stand til at tiltrække nye markeder.

- Vi er også begyndt at have mange erhvervskunder, som vælger at købe vores køkken. Det er et marked, som vi ikke førhen havde så store andele i, siger direktøren.

Firmaet forventer at komme ud af 2019 med et overskud på mellem 150 og 160 millioner kroner før skat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Venstre foreslår presbold i mink-sag: Vi skal ikke acceptere andre løsninger end opgravning af mink straks

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Struer

Han mente, at de var kærester og gav hende en pistol: Nu har han fået fire et halvt års fængsel

Holstebro

Thomas Danielsen efter samråd om minkgrave: Ministeren brugte tiden på at fralægge sig ansvar

Annonce