Annonce
Erhverv

Købte sig ind i træningscenter midt i nedlukning: - Vi må få det bedste ud af det

Tidligere var de fire ejere af Crossfit Lageret. Mikael Nissen, til venstre, var den ene af dem, men sammen med Lennart Glanz har han købt de øvrige ejere ud, og de to står nu selv for træningscenteret. Foto: Morten Stricker

Holstebro: Da Lennart Glanz besluttede sig for at købe sig ind som medejer af Crossfit Lageret, var det med forhåbninger om at se et fyldt træningscenter. Men den del er kommet skævt fra start.

Han blev medejer ved årsskiftet, og siden er forsamlingsforbuddet blevet strammet, så der kun må være fem, der træner ad gangen. Og det skal ovenikøbet foregå udendørs.

Ikke ligefrem den bedste start for den nye ejer, men sammen med Mikael Nissen, der er den anden medejer af træningscenteret, er han fast besluttet på at få det bedst mulige ud af situationen.

- Når der ikke er folk, der træner i centret, har vi mulighed for at sætte noget nyt udstyr op og optimere på nogle ting, så vi prøver at få noget positivt ud af det, siger Lennart Glanz.

De to ejere har lavet tiltag, som skal fastholde medlemmerne, mens nedlukningen står på. Blandt andet er der mulighed for udendørs træning i små grupper, og så bliver der løbende sendt træningsprogrammer ud til medlemmerne.

Den indendørs træning er som følge af corona lukket ned indtil foreløbigt 7. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce