Annonce
Ulfborg/Vemb

Købmand erklæret konkurs: Arbejder på højtryk for at finde en ny

I Thorsminde er jagten på en ny købmand nu måske kommet skridtet videre, og det sker efter, at selskabet bag den tidligere købmandsforretning er gået konkurs. Arkivfoto
Tidligere købmand Kaj Christensens selskab, Døgneren, er nu gået konkurs. Thorsminde Invest er dog kommet tættere på at finde en ny arvtager, som vil genåbne butikken.

Thorsminde: Der har været lukket og slukket hos Min Købmand i Thorsminde siden 1. september, hvor Kaj Christensen stoppede som købmand i byen. Siden har Thorsminde Invest, som ejer bygningen, været igang med at finde en ny købmand, der kunne overtage lejekontrakten.

Imellemtiden er Kaj Christensens selskab Døgneren Ulfborg ApS, selskabet bag Thorsminde Købmand, blevet erklæret konkurs. Det er sket 9. september, hvor Skifteretten i Holstebro har taget selskabet under konkursbehandling.

Avisen har haft kontakt til Kaj Christensen selv, der ikke ønsker at udtale sig til avisen.

Jørgen Poulsgaard, der sidder i bestyrelsen for Thorsminde Invest, ønsker ikke at kommentere direkte på konkursen:

- Det har vi jo ikke noget med at gøre, det er jo hans selskab, siger han.

Ifølge Dagbladets oplysninger havde købmanden en flerårig opsigelse i lejemålet, og med konkursen mister Thorsminde Invest en lejeindtægt, indtil der er fundet en ny købmand.

Annonce

Jagten på at finde en ny

Poulsgaard fortæller dog, at jagten efter en ny forpagter til butikken nu måske er kommet et skridt videre.

- Vi har ikke nogen underskrevet aftale, men vi arbejder på noget. Vi har en god plan, som vi ikke kan offentliggøre endnu, siger han og tilføjer:

- Men vi er i aftalefasen, siger han med henvisning til, at der nu måske er en ny lejer på vej til butikken.

Han er overbevist om, at det lykkes for investeringsselskabet at finde en ny købmand - og at det bliver i indeværende år:

- Det er jeg overbevist om, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce