Annonce
Holstebro

Køb og donation: Erhvervsfolk og Færchfonden støtter Code of Care

Syv erhvervsfolk er gået sammen om at købe det tidligere "Tante Anna" på Brotorvet. Huset skal nu være hjemsted og mødested for Code of Care. Foto: Code of Care
Annonce

Holstebro: Code of Care har de seneste par år haft kontor i den gule bygning på Brotorvet, hvor  caféen Tante Anna havde hjemme i mange år.

Nu kan Code of Care, der har som sin helt store opgave at hjælpe og støtte skrøbelige personer inde på arbejdsmarkedet, føle sig mere hjemme i bygningerne.

Syv lokale erhvervsfolk har købt bygningen, og Færchfonden har doneret 500.000 kroner til inventar.

De syv virksomhedsledere der har købt huset er Lise von Seelen, Dorte-Pia Ravnsbæk, Ole Buhl Mogensen, Allan Qvist, Kai Nielsen, Peter Nørgaard og Tommy Wølk.

Der er dannet et ApS og lejer det ud til Code of Care.

- Vi er stolte over at kunne bakke op om det store arbejde omkring udbredelse af socialt ansvar og etablering af jobs til sårbare mennesker som Code of Care er katalysator for, siger en af køberne Lise Von Seelen i en pressemeddelese.

Færchfonden har sympati for projektet.

- Vi kender naturligvis Code of Cares mangeårige arbejde med at understøtte, at der skabes endnu større menneskelig og finansiel balance i virksomhederne. Det er et formål, der på mange måder passer godt ind i Færchfondens virke og værdier, siger Færchfondens direktør Claus Omann Jensen.


Vi kender naturligvis Code of Cares mangeårige arbejde med at understøtte, at der skabes endnu større menneskelig og finansiel balance i virksomhederne. Det er et formål, der på mange måder passer godt ind i Færchfondens virke og værdier

Claus Omann Jensen, direktør Færchfonden


Annonce

Mødested

Den grundlæggende ide er at gøre bygningen på Brotorvet til et mødested, hvor de unge kan møde erhvervsfolk. Der skal opbygges en cafédel, som vender ud mod gågaden.

I den afdeling vil der blive etableret en disk. Disken bemandes af husets daglige leder samt 3-5 unge mennesker. Her booker man mødelokale, skrivebordsplads, bestiller kaffe m.m. I lokalet vil der være faciliteter til at virksomhedsledere kan arbejde på egne computere.

Hos Code of Care glæder Lone Østergaard sig over støtten:

- Vi er nu gået i gang med at renovere huset og forventer at kunne slå dørene op hen i efteråret. Det betyder, at vi rigtig gerne vil høre fra folk, der har ideer og tanker, som kan inspirere til Code of Care Husets udvikling, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

TDC arbejder på netværket i Struer

Lemvig

Cyklist dræbt i trafikulykke

Holstebro

Plastic-affald blev selvantændt

Annonce