Annoncørbetalt indhold

Køb af legetøj

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som barn har man mange glæder i livet, til dels fordi voksenlivet, med dets bekymringer og pligter, ikke indtræffer før senere hen, og til dels fordi hele det fantasifyldte univers står pivåbent, i forhold til leg og livssyn.


Annonce

Småt for en voksen, stort for et barn

Der er nok mange, der kan huske den fantastiske forventning af de to nok vigtigste dage om året, nemlig sin egen fødselsdag og juleaften. God mad, gæster, familiehygge, og vigtigst af alt, gaverne. Ingen børn behøver at være grådige pga. deres fokus på legetøj, da hvert nyt legetøj symboliserer et nyt scenarie, en ny leg og en ny beskæftigelse.

Hvis børn selv kunne vælge, ville barneleg nok komme i første række, før skole og lektier. Men også for børn i børnehavealderen, er der et stort behov for, at få lov at lege, udforske leg og lære, hvordan man leger med andre. Legetøj er derfor nok én af de vigtigste faktorer i de små børns liv, da det ikke bare lærer dem at udfolde sig kreativt, men også om samarbejde med andre.


Mange varianter af legetøj

For alle der arbejder/har arbejdet i en vuggestue/børnehave, står konflikterne mellem børn meget klart, da det netop ofte er under leg, at der bliver skabt konfrontationer mellem børn, i forhold til uenighed i legen og omkring legetøjet. Heldigvis er der et stort udvalg af legetøj, når det omhandler småbørn.

Noget legetøj er lettere for børn at lege med sammen, end andet. Det er en god idé, hvis man har flere børn omkring sig, der ønsker at lege med det samme legetøj, allerede i en tidlig alder at lære dem at dele, eller at have mere af det samme stykke. En god dele-idé kan for eksempel være at sætte en timer for hver gang et barn skal lege med et stykke legetøj, som et andet barn også ønsker at lege med. På den måde undgår man konflikter, og børnene lærer om, når noget er fair fordelt.

Derudover behøver legetøj i den yngste aldersgruppe sjældent at være så specifikt (og dyrt), som når børnene når op i seksårsalderen og derefter, hvor mere populært og grundigt reklameret legetøj, ryger på toppen af ønskelisten. Småbørn tænker knapt så meget over, hvad slags legetøj de ønsker, men mere, om det er funktionsdygtigt og korrekt visuelt, i forhold til deres behov. En bamse er for eksempel let at lege med, går sjældent i stykker, og kan have mange former og farver, alt efter hvad barnet bedst kan lide.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.