Annoncørbetalt indhold

Køb af bordløber: Den store guide til hvordan du vælger

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Elsker du at holde middage og festlige selskaber? Så er du nok interesseret i at skabe en hyggelig stemning og en god atmosfære, så alle gæster føler sig godt tilpas og velkomne. Dette kan du blandt andet gøre ved hjælp af indretning og særligt borddækning.

Hvis du er træt af din dug eller bare gerne vil prøve afprøve et nyt alternativ, kan en bordløber være en smuk måde at pynte bordet på.

Annonce


Vælg bordløber ud fra anledningen

Du kan naturligvis godt bruge en bordløber til hverdag, hvis du gerne vil have, at dit bord altid skal se flot og indbydende ud. Oftest er bordløberen dog noget, der bliver brugt til særlige eller mere festlige anledninger, hvor det hele gerne må se lidt ekstra herligt ud.


Når du skal vælge din bordløber, kan du dermed godt tænke over, hvilken type anledninger den skal bruges til. Der vil nemlig måske være forskel på, hvilken bordløber du synes er passende, alt efter om den skal bruges til din påskefrokost, til dit middagsselskab lørdag aften eller til din nytårsaften.


Der findes både bordløbere med et ret alsidigt look, som i princippet vil kunne bruges til enhver festlig anledning, men der findes også bordløbere til mere specifikke anledninger som eksempelvis julebordløbere.


Farvestrålende, mønstret eller afdæmpet?

Tit hænger vores stil i forhold til borddækning sammen med vores generelle indretningsstil. Det betyder, at hvis din indretningsstil eksempelvis er minimalistisk og enkel, vil du med stor sandsynlighed også gerne have en borddækning i samme stil med rene linjer og et simpelt udtryk.


Heldigvis findes der bordløbere i et hav af forskellige stile, farver og materialer. Det betyder, at du sagtens kan finde én, der passer til din indretningsstil. Der er bordløbere i alt lige fra skrigende limegrøn til lys himmelblå og ikke mindst grå. Ligeledes er der mange gode muligheder, hvad angår mønstre, og du kan finde alt lige fra prikker til et mønster med snefnug.


Du behøver med andre ord ikke gå på kompromis med din personlige smag eller dine præferencer, når du skal vælge din bordløber.


Materialet spiller også en rolle

Udover farven på bordløberen er det også rigtig fornuftigt at overveje materialet. Materialet vil nemlig både have stor betydning for bordløberens udtryk og struktur, og samtidig har det betydning i forbindelse med vask og rengøring.


Du kan både finde bordløbere i materialer som bomuld eller hør, men der er også bordløbere i læder og andre spændende materialer. Ved at vælge en løber i læder kan du få et bord, der på én gang fremstår rustikt, men som samtidig har et eksklusivt og luksuriøst præg.


Hvis du vil have en bordløber, der udstråler romantik og kan gøre dit bord både yndigt og elegant, kan du vælge én i blondestof.


Mange forskellige prisklasser

Det er bestemt ikke svært at finde en bordløber til en billig pris, som stadig vil kunne pynte dit bord og skabe det ønskede festlige og højtidelige udtryk. Der er dog også bordløbere, som befinder sig i den lidt dyrere ende af prisskalaen, hvor du kan være sikker på et højt kvalitetsniveau og en bordløber, som du vil kunne have glæde af i mange år frem.


Du kan med fordel tænke prisen ind i dine overvejelser og blandt andet tænke over, om du er interesseret i at finde en borddug til engangsbrug, eller én, som du vil kunne bruge igen og igen. Alt efter hvad du finder frem til i den forbindelse, og hvad dit budget i det hele taget er, kan du komme den endelige beslutning nærmere.


Få det bedste frem i dit bord

En bordløber er genial, fordi den kan få dit bord til at se festligt ud, uden du behøver at gøre ret meget andet med din borddækning. Derudover er den smart, fordi den kan få det bedste frem i dit bord og fremhæve det på en flot måde.


Hvis du for eksempel har et rustikt plankebord eller et andet træbord, kan en bordløberen skabe noget kontrast, der giver den perfekte balance. Hvis du derimod har et bord med mere glans, kan en bordløber i eksempelvis hør eller et andet naturligt materiale gøre noget godt ved at skabe noget kant og modspil.


Køb den online

Hvis du ikke har lyst til at være begrænset i forhold til dine valgmuligheder, men i stedet vil holde alle muligheder åbne, kan det være en fordel at lede efter din bordløber online. Her er der nemlig et enormt udvalg, og du behøver ikke nøjes med at vælge blandt udvalget fra butikkerne i dit eget lokalområde.


Derudover kan du spare tid ved at købe din bordløber online, da du ikke behøver at sætte tid af til at gå i butikker, men bare kan klare det hele hjemmefra.


Hvis du vælger at bestille din bordløber online, kan det være en god idé at læse nogle anmeldelser af de forskellige muligheder, så du er sikker på at få en god bordløber med hjem, der lever op til alle dine forventninger.


Klar til at dække det fineste bord?

Hvis du føler dig inspireret til at finde en bordløber, der skal pynte på dit bord, kan du sætte jagten i gang med det samme. På den måde kan du inden længe holde middagsselskaber for familien eller dine venner med et smukt dækket bord, som alle vil beundre, og som vil kunne bidrage til den festlige stemning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.