Annonce
TTH Herrer

Kæresten sagde ja, og så skrev fløjraket under med TTH

- Da Holstebro kom på banen, var jeg helt sikker på, at det var det jeg ville. Man skal selvfølgelig altid lige tænke over tingene, men inderst inde vidste jeg med det samme, at jeg ville sige ja, fortæller Christian Jensen. Foto: Ole Nielsen
Christian Jensen skulle ikke bruge lang betænkningstid, da TTH Holstebro meldte sig på banen og viftede med et kontrakttilbud. Den 23-årige fløjspiller har skrevet en treårig kontrakt med TTH fra næste sæson.

Sønderborg: TTH Holstebro har igen været en tur i grænselandet for at fylde et hul i truppen til næste sæsons herrehold.

23-årige Christian Jensen fra Sønderjyske bliver hentet ind som ny højrefløj, hvor han erstatter Kasper Kildelund. Dermed kan han dele en flyttebil med holdkammeraten Aaron Mensing, der ligeledes rykker til Holstebro til næste sommer.

- Vi har ikke fået snakket sammen om det endnu, for det har jo været en hemmelighed. Men vi sidder næsten lige ved siden af hinanden i omklædningsrummet, så mon ikke vi kommer til at snakke lidt Holstebro i løbet af sæsonen, fortæller Christian Jensen.

For fløjspilleren bliver det et skridt op. Fra en mellemklub til en forventet topklub. En mulighed, han er glad for at få.

- Lidt groft kan man jo sige, at det er den udvikling, jeg har været igennem i mine tre sæsoner i Sønderjyske, der er skyld i, at jeg nu kan få chancen i en klub som TTH. Det er rigtigt dejligt, og jeg glæder mig virkelig til at skulle starte på det næste kapitel i min karriere, siger Christian Jensen, der har skrevet en treårig kontrakt med TTH Holstebro.

Annonce

Kontraktudløb

En håndfuld spillere i TTH Holstebros herretrup har kontraktudløb efter denne sæson. Her kan du se status på dem.

Forlader klubben/får ikke forlænget:

Kasper Kildelund (?), Peter Balling (?).

Uafklaret fremtid:

Søren Tau, Niels Lindholt, Kay Smits, Simon Gade.

Nye tilgange:

Aaron Mensing (Sønderjyske), Christian Jensen (Sønderjyske).

Kæresten sagde ja

Kontraktforhandlingerne kom ikke til at tage lang tid, for mavefornemmelsen var med det samme, at det var for god en mulighed til at sige nej.

- Da Holstebro kom på banen, var jeg helt sikker på, at det var det, jeg ville. Man skal selvfølgelig altid lige tænke over tingene, men inderst inde vidste jeg med det samme, at jeg ville sige ja, fortæller Christian Jensen.

Han skulle da også lige hjem og vende tilbuddet med kæresten, inden han underskrev den nye kontrakt.

- Jeg skulle lige spørge min kæreste, om hun var okay med det, men jeg havde faktisk allerede besluttet mig. Heldigvis var hun helt med på den, så det gav ingen problemer, fortæller Christian Jensen.

- Planen er, at både hun og vores hund flytter med til Holstebro til sommer. Vi skal lige have fundet et sted at bo, hvor vi også må have hunden, men det tænker jeg, vi nok skal finde, siger Christian Jensen.

Nyt tophold, ny rolle

Selvom det bliver et skridt op fra Sønderjyske, ved den hurtige fløjspiller godt, hvad det vil sige at spille i en klub, der spiller om medaljer og topplaceringer.

Inden han tog turen til Sønderborg, var han som teenager med til at blive danmarksmester med Aalborg. Men dengang var der tale om en klart defineret reserverolle for den tidligere TTH-profil Patrick Wiesmach, mens han nu selv skal ind og spille førsteviolin.

- I Aalborg var jeg lidt den unge knægt, der sad på bænken og fik lidt minutter her og der, og jeg havde ikke så meget pres på mine skuldre. Men jeg kender selvfølgelig til, hvordan det er at spille i en topklub, og ved hvad der venter mig, forklarer Christian Jensen.

- Og det glæder jeg mig til, ligesom jeg ser frem til at skulle arbejde med et spændende trænerteam og en masse dygtige holdkammerater.

Christian Jensen sad udenfor en stor del af sidste sæson med en korsbåndsskade, men er tilbage i fuld vigør og har spillet alle ligakampe indtil videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

75-årig omkommet i drukneulykke

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

112

Kiosk ramt af indbrud

Annonce