Annonce
TTH Herrer

Kæresten sagde ja, og så skrev fløjraket under med TTH

- Da Holstebro kom på banen, var jeg helt sikker på, at det var det jeg ville. Man skal selvfølgelig altid lige tænke over tingene, men inderst inde vidste jeg med det samme, at jeg ville sige ja, fortæller Christian Jensen. Foto: Ole Nielsen
Christian Jensen skulle ikke bruge lang betænkningstid, da TTH Holstebro meldte sig på banen og viftede med et kontrakttilbud. Den 23-årige fløjspiller har skrevet en treårig kontrakt med TTH fra næste sæson.

Sønderborg: TTH Holstebro har igen været en tur i grænselandet for at fylde et hul i truppen til næste sæsons herrehold.

23-årige Christian Jensen fra Sønderjyske bliver hentet ind som ny højrefløj, hvor han erstatter Kasper Kildelund. Dermed kan han dele en flyttebil med holdkammeraten Aaron Mensing, der ligeledes rykker til Holstebro til næste sommer.

- Vi har ikke fået snakket sammen om det endnu, for det har jo været en hemmelighed. Men vi sidder næsten lige ved siden af hinanden i omklædningsrummet, så mon ikke vi kommer til at snakke lidt Holstebro i løbet af sæsonen, fortæller Christian Jensen.

For fløjspilleren bliver det et skridt op. Fra en mellemklub til en forventet topklub. En mulighed, han er glad for at få.

- Lidt groft kan man jo sige, at det er den udvikling, jeg har været igennem i mine tre sæsoner i Sønderjyske, der er skyld i, at jeg nu kan få chancen i en klub som TTH. Det er rigtigt dejligt, og jeg glæder mig virkelig til at skulle starte på det næste kapitel i min karriere, siger Christian Jensen, der har skrevet en treårig kontrakt med TTH Holstebro.

Annonce

Kontraktudløb

En håndfuld spillere i TTH Holstebros herretrup har kontraktudløb efter denne sæson. Her kan du se status på dem.

Forlader klubben/får ikke forlænget:

Kasper Kildelund (?), Peter Balling (?).

Uafklaret fremtid:

Søren Tau, Niels Lindholt, Kay Smits, Simon Gade.

Nye tilgange:

Aaron Mensing (Sønderjyske), Christian Jensen (Sønderjyske).

Kæresten sagde ja

Kontraktforhandlingerne kom ikke til at tage lang tid, for mavefornemmelsen var med det samme, at det var for god en mulighed til at sige nej.

- Da Holstebro kom på banen, var jeg helt sikker på, at det var det, jeg ville. Man skal selvfølgelig altid lige tænke over tingene, men inderst inde vidste jeg med det samme, at jeg ville sige ja, fortæller Christian Jensen.

Han skulle da også lige hjem og vende tilbuddet med kæresten, inden han underskrev den nye kontrakt.

- Jeg skulle lige spørge min kæreste, om hun var okay med det, men jeg havde faktisk allerede besluttet mig. Heldigvis var hun helt med på den, så det gav ingen problemer, fortæller Christian Jensen.

- Planen er, at både hun og vores hund flytter med til Holstebro til sommer. Vi skal lige have fundet et sted at bo, hvor vi også må have hunden, men det tænker jeg, vi nok skal finde, siger Christian Jensen.

Nyt tophold, ny rolle

Selvom det bliver et skridt op fra Sønderjyske, ved den hurtige fløjspiller godt, hvad det vil sige at spille i en klub, der spiller om medaljer og topplaceringer.

Inden han tog turen til Sønderborg, var han som teenager med til at blive danmarksmester med Aalborg. Men dengang var der tale om en klart defineret reserverolle for den tidligere TTH-profil Patrick Wiesmach, mens han nu selv skal ind og spille førsteviolin.

- I Aalborg var jeg lidt den unge knægt, der sad på bænken og fik lidt minutter her og der, og jeg havde ikke så meget pres på mine skuldre. Men jeg kender selvfølgelig til, hvordan det er at spille i en topklub, og ved hvad der venter mig, forklarer Christian Jensen.

- Og det glæder jeg mig til, ligesom jeg ser frem til at skulle arbejde med et spændende trænerteam og en masse dygtige holdkammerater.

Christian Jensen sad udenfor en stor del af sidste sæson med en korsbåndsskade, men er tilbage i fuld vigør og har spillet alle ligakampe indtil videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Samarbejder om mytisk udstilling med verdens største museum: - Deres toiletfaciliteter er større end Holstebro Museum

Struer

De svedte for at bekæmpe kræft

Sport

Fahn blev jysk mester uden kamp

Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Annonce