Annonce
TTH Herrer

Kæresten sagde ja, og så skrev fløjraket under med TTH

- Da Holstebro kom på banen, var jeg helt sikker på, at det var det jeg ville. Man skal selvfølgelig altid lige tænke over tingene, men inderst inde vidste jeg med det samme, at jeg ville sige ja, fortæller Christian Jensen. Foto: Ole Nielsen
Christian Jensen skulle ikke bruge lang betænkningstid, da TTH Holstebro meldte sig på banen og viftede med et kontrakttilbud. Den 23-årige fløjspiller har skrevet en treårig kontrakt med TTH fra næste sæson.

Sønderborg: TTH Holstebro har igen været en tur i grænselandet for at fylde et hul i truppen til næste sæsons herrehold.

23-årige Christian Jensen fra Sønderjyske bliver hentet ind som ny højrefløj, hvor han erstatter Kasper Kildelund. Dermed kan han dele en flyttebil med holdkammeraten Aaron Mensing, der ligeledes rykker til Holstebro til næste sommer.

- Vi har ikke fået snakket sammen om det endnu, for det har jo været en hemmelighed. Men vi sidder næsten lige ved siden af hinanden i omklædningsrummet, så mon ikke vi kommer til at snakke lidt Holstebro i løbet af sæsonen, fortæller Christian Jensen.

For fløjspilleren bliver det et skridt op. Fra en mellemklub til en forventet topklub. En mulighed, han er glad for at få.

- Lidt groft kan man jo sige, at det er den udvikling, jeg har været igennem i mine tre sæsoner i Sønderjyske, der er skyld i, at jeg nu kan få chancen i en klub som TTH. Det er rigtigt dejligt, og jeg glæder mig virkelig til at skulle starte på det næste kapitel i min karriere, siger Christian Jensen, der har skrevet en treårig kontrakt med TTH Holstebro.

Annonce

Kontraktudløb

En håndfuld spillere i TTH Holstebros herretrup har kontraktudløb efter denne sæson. Her kan du se status på dem.

Forlader klubben/får ikke forlænget:

Kasper Kildelund (?), Peter Balling (?).

Uafklaret fremtid:

Søren Tau, Niels Lindholt, Kay Smits, Simon Gade.

Nye tilgange:

Aaron Mensing (Sønderjyske), Christian Jensen (Sønderjyske).

Kæresten sagde ja

Kontraktforhandlingerne kom ikke til at tage lang tid, for mavefornemmelsen var med det samme, at det var for god en mulighed til at sige nej.

- Da Holstebro kom på banen, var jeg helt sikker på, at det var det, jeg ville. Man skal selvfølgelig altid lige tænke over tingene, men inderst inde vidste jeg med det samme, at jeg ville sige ja, fortæller Christian Jensen.

Han skulle da også lige hjem og vende tilbuddet med kæresten, inden han underskrev den nye kontrakt.

- Jeg skulle lige spørge min kæreste, om hun var okay med det, men jeg havde faktisk allerede besluttet mig. Heldigvis var hun helt med på den, så det gav ingen problemer, fortæller Christian Jensen.

- Planen er, at både hun og vores hund flytter med til Holstebro til sommer. Vi skal lige have fundet et sted at bo, hvor vi også må have hunden, men det tænker jeg, vi nok skal finde, siger Christian Jensen.

Nyt tophold, ny rolle

Selvom det bliver et skridt op fra Sønderjyske, ved den hurtige fløjspiller godt, hvad det vil sige at spille i en klub, der spiller om medaljer og topplaceringer.

Inden han tog turen til Sønderborg, var han som teenager med til at blive danmarksmester med Aalborg. Men dengang var der tale om en klart defineret reserverolle for den tidligere TTH-profil Patrick Wiesmach, mens han nu selv skal ind og spille førsteviolin.

- I Aalborg var jeg lidt den unge knægt, der sad på bænken og fik lidt minutter her og der, og jeg havde ikke så meget pres på mine skuldre. Men jeg kender selvfølgelig til, hvordan det er at spille i en topklub, og ved hvad der venter mig, forklarer Christian Jensen.

- Og det glæder jeg mig til, ligesom jeg ser frem til at skulle arbejde med et spændende trænerteam og en masse dygtige holdkammerater.

Christian Jensen sad udenfor en stor del af sidste sæson med en korsbåndsskade, men er tilbage i fuld vigør og har spillet alle ligakampe indtil videre.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er bare kaos

Nu nærmer tiden sig, hvor de skal til at findes en afgørelse på Brexit i Storbritannien, og man kan jo kun konstatere, at der stort set er kaos i det politiske system i det britiske parlament. Sjældent har en parlamentarisk uoverskuelig situation været udstillet så tydeligt, som det sker i øjeblikket, og det kan godt være, at debatterne i Underhuset er særdeles underholdende. Men konstruktive er de under ingen omstændigheder, og der er tilsyneladende ingen, der føler et ansvar for at finde en demokratisk afgørelse. Det kunne hænge sammen med det valgsystem med kun én vinder i hver valgkreds, som man praktiserer i det britiske, og det gør, at der er kold luft mellem partier og kandidater. Det er i en en sådan situation, man priser sig lykkelig for det danske demokrati, hvor vi da kan komme ud for meget, der giver politiker-lede. Men der findes som regel altid en forhandling og en løsning. Her hjælper det, at der er en god tone mellem politikere og partier, så selv om tonen kan - og skal - være skarp, så er der respekt for hinandens synspunkter, og der er venskaber på tværs af partiskel. Ja, det siges jo, at de værste politiske fjender, man har, de kommer fra ens eget parti, fordi man kæmper om de interne positioner. Det har vi jo været vidner til her efter valget, når vi lige kigger på Venstre. Det vigtige for Danmark og EU er, at det britiske kaos ikke breder sig til kontinentet. Så længe briterne ikke kan blive enige, så er det vel ok at udskyde Brexit endnu en gang. Men det er ikke en sjov situation for danske virksomheder og ikke mindst fiskere, at vi stå i denne situation, hvor man nødvendigvis må forberede sig på noget, man ikke ved, hvor ender. Som du kunne læse i vores søndagsavis, så er den helt gal for fiskerne, da de om få uger kan være forment adgang til britiske farvande, hvor en stor del af fiskeriet foregår. Det giver kamp om de resterende fiskepladser og indtægtsnedgang.

Annonce