Annonce
Debat

Kære Thomas Jensen, fraværet af krig er ikke det samme som fred

Karsten Filsø. Pressefoto: Ole Mortensen

Læserbrev: Det socialdemokratiske folketingsmedlem Thomas Jensen angriber mig for i et læserbrev at komme med gentagne fejlinformationer om hjemsendelsen af syriske flygtninge.

Javel så. Det passer nu ikke.

Danmark og hermed den socialdemokratiske regering står stort set alene i verden, når man vælger at fratage opholdstilladelser fra syriske flygtninge og sende dem til Damaskus området. Den påstand er faktuel korrekt. At TJ så mener, at regeringen har en medmenneskelig flygtningepolitik, kan jeg jo ikke gøre noget ved.

Annonce

Svenske myndigheder vurderer lige som danske myndigheder, at situationen omkring hovedstaden Damaskus nu er mere rolig. Men svenskerne vurderer lige som resten af verdens lande, at det ikke er sikkert nok at hjemsende. Hvad ved socialdemokraterne i regeringen, som resten af verden ikke ved? Fraværet af krig er ikke det samme som fred. Diktatoren Assad har et jerngreb om sin befolkning nær sit hovedkvarter i hovedstaden.


Fraværet af krig er ikke det samme som fred. Diktatoren Assad har et jerngreb om sin befolkning nær sit hovedkvarter i hovedstaden.Ifølge tal fra Europaparlamentet er syriske styrker og deres allierede militser ansvarlige for 88 procent af de 230.000 dræbte civile syrere. Over 15.000 er mishandlet til døde i konflikten, heraf over 99 procent i regimets fængsler, stadig ifølge europaparlamentets oplysninger.

Jeg eller mit parti går ikke ind for nogen lalleglad linje på udlændinge området. Der er klare udfordringer med integration visse steder. Men Danmark er en del af verden, og der skal være rimelighed i vores flygtninge politik. Jeg har ikke med et ord kritiseret myndighederne for deres arbejde. De arbejder ud fra den politik, der udstikkes.

Det er der, kæden hopper af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce