Annonce
Erhverv

Jytte lukker Lilly ned efter 26 år i butikken

Gennem sine 26 i forretningen på Store Torv er Jytte Lund Nørgaard kommet tæt på mange brude og konfirmander. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Lørdag er sidste åbningsdag for Lilly-forretningen på Store Torv.
Annonce

Holstebro: - Sort og hvid går ikke an til bryllupsfesten

Meldingen er klar fra Jytte Lund Nørgaard, 61, butikschef hos Lilly, Store Torv, til et par unge kunder, der kigger på festkjoler til et kommende bryllup.

For noget af en ekspert er hun blevet i brudekjoler, som altid har været i fokus hos modekæden Lilly. Men nu er det slut. Lørdag er sidste åbningsdag for Lilly-forretningen i Holstebro. Og faktisk har der ikke være brudekjoler i butikken siden maj.

- Salget har været for lille. Derfor har Lilly besluttet at lukke forretningen i Holstebro, fortæller butikschefen, der efter 26 år i butikken selv skal ud og finde noget nyt.

- Jeg håber på et andet job i en butik. Det er jo det, jeg kan, smiler hun. Tager den dog lidt med ro, da hun får løn til 1. april.

Jytte Lund Nørgaard blev udlært hos Henriksen Sko i Struer og arbejdede her, og senere i andre skobutikker, indtil hun januar 1994 startede hos Lilly i Holstebro.

Her har ikke mindst arbejdet med brude og konfirmander været spændende.

- Det er altid en stor oplevelse at få en brud klædt smukt på, og man kommer ofte tæt på hinanden i den time eller halvanden, rådgivningen finder sted, fortæller hun.

Helt specielt for Jytte Lund Nørgaard har det været, når tidligere konfirmander også har valgt at købe brudekjolen hos hende.

Selv har hun ikke haft brug for brudekjolen. Hun trives som single i Struer, hvor fritiden fortrinsvis deles med veninderne. Hun sætter pris på at sy og har desuden linedans i en lille gruppe som hobby.

Mandag bliver butikken på Store Torv tømt, og herefter skal man til Aarhus, Aalborg eller Vejle, hvis det skal ende i en Lilly-model.

- Jeg håber på et andet job i en butik. Det er jo det, jeg kan

Jytte Lund Nørgaard, butikschef hos Lilly

Festkjolerne fylder meget hos Lilly. Men lørdag klokken 14 er det slut. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Mandag tømmes hjørneforretningen på Store Torv, og en ny lejer har endnu ikke meldt sig. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Jytte Lund Nørgaard kunne godt tænke sig et nyt job i butik, når det lørdag er slut hos Lilly. Foto: Lars Rask Vendelbjerg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce