Annonce
Navne

Jytte jubilerede hos Westpack

Traditionen tro var alle kollegaerne samlet, da Jytte Steensen fik overrakt blomster i anledning af 35 års jubilæet. PR foto

Gudum: Leder for detailproduktion- og forsendelse hos Westpack, Jytte Steensen, Gudum, havde den 8. maj 35 års jubilæum hos Westpack.

Det hele startede for 35 år siden, da Jytte bladrede i den lokale avis og så, at Westpack søgte en trykoperatør. Hun søgte stillingen, som desværre viste sig at være optaget. Men Jytte havde gjort et godt indtryk, og Westpack kontaktede hende derfor kort tid efter, da der blev en ny trykoperatør-stilling ledig.

Det blev starten på en række spændende år, hvor Jytte først arbejdede som trykoperatør, siden som forsyner, da en kollega gik på barsel, og igennem de senere år som leder for detailproduktion- og forsendelse. Og selvom meget forandrer sig i årenes løb, er der også nogle ting, som forbliver det samme: logotrykket: Tryk har altid været vigtig for vores kunder, og det fysiske tryk fungerer stort set som dengang. Faktisk har vi stadig én trykmaskine tilbage fra før, jeg startede. Det viser da lidt om, at det er et godt gammeldags håndværk. Derudover er maskinerne selvfølgelig løbende udskiftet, så vi i dag har et mere tidssvarende system, som også giver mulighed for at trykke større logoer og på flere forskellige overfladen, fortæller Jytte Steensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kuk i den kommunale økonomi

I løbet af den kommende måneds tid vil byrådspolitikerne i alle de tre nordvestjyske kommuner træffe en lang række beslutninger, som vil få afgørende indflydelse på din hverdag, når der skal lægges budgetter for den kommunale husholdning i 2020 og frem til 2023. I Struer sker det, når byrådet i løbet af de kommende par dage er samlet til et budgetseminar, hvor de kommer til at bokse med regneark og budgetter for alt det, der har indflydelse på din hverdag. Det er alt fra hullerne i fortovet til plejen af dine børn eller dine forældre. Udgifter til skoler og driften af kulturinstitutioner, investeringer og anlægsudgifter, hvis der skulle være ønsker om for eksempel nye omklædningsrum i den lokale boldklub. Det kan derfor virke en smule paradoksalt, at den kollektive opmærksomhed i langt højere grad er rettet mod landsdækkende temaer som for eksempel formandsskiftet i Venstre. Det er byrådspolitikerne, du skal henvende dig til, hvis det er forhold i din hverdag, det gælder. Det helt store spørgsmål er så, om de har mulighed for at indfri dine ønsker. Nationalbankens direktør, Lars Rohde, udtalte i går, at den danske økonomi er både robust og inde i et historisk opsving. Samfundsøkonomien kører på skinner med lav rente, kun ganske få arbejdsløse og lav inflation, så du får mere og mere for pengene. I den kommunale økonomi ser det bare anderledes dystert ud for byrådspolitikerne i både Struer og Holstebro. Dybøl Mølle maler ikke helt, som den skal, når det gælder fordelingen af de kollektive goder og bidragene til fællesskabet, og kommunerne kæmper for at få enderne til at nå sammen. I Holstebro har det medført, at der nu er fremsat konkrete forslag om en skattestigning på 0,3 procent. I Struer vil borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) ikke afvise tanken om at bevæge sig i samme retning. Udgangspunkt må dog stadigvæk være, at politikerne sikrer sig, at borgerne kan føle sig trygge ved de kommunal velfærdsydelser uden at skulle dreje skatteskruen yderligere i bund.

Annonce