Annonce
Holstebro

Jyden lander største ordre nogensinde

Jyden Bur har netop underskrevet selskabets største ordre nogensinde. Arkivfoto

Jyden Bur åbner sit Kina-eventyr med virksomhedens hidtil største ordre.

Bur: Jyden Bur har for alvor fået hul på bylden i Kina. Oprettelsen af salgskontoret Jyden China i landet har båret sin første frugt. En kinesisk svineproducent har købt fodringsanlæg, ventilationssystem og inventar for "et anseeligt tocifret millionbeløb", som salgsdirektør Jesper Bech, udtrykker det.

- Det her er den største ordre, vi nogensinde har fået, så man må sige, at vi har fået prikket hul på bylden i Kina, siger Jesper Bech, der desuden er bestyrelsesformand for Jydens kinesiske salgskontor.

Det kinesiske selskab, der søndag skrev under på ordren, startede for seks år siden op med at producere foder til kinesiske svineproducenter. I 2014 startede selskabet egen animalsk produktion. På under tre år har selskabet klaret sig så godt, at man nu har 25.000 søer gående. Firmaet beskæftiger knapt 6.000 ansatte og har en omsætning på over seks milliarder kroner. Selskabet blev for lidt over en måned siden børsnoteret.

Og spørger man Jesper Bech, så er ordren blot den første i et større samarbejde med det kinesiske firma.

Blandt andet er der planer om at indgå en kontrakt med firmaet på at sende flere af deres kinesiske ansatte op på et halvt års kursusforløb på en dansk landbrugsskole. Tanken er, at hente know-how med hjem til Kina.

Farmmanager og avlsdyr

Udover det, er der planer i støbeskeen på at få sendt en Jyden-mand til Kina som farmmanager for at hjælpe til med den daglige drift.

- Det, man primært efterspørger dernede er ikke hardware, men mere know-how, fortæller Jesper Bech, der ser frem til et stærkt 2018 med en ny samarbejdspartner.

- Det er en forretningspartner, som vi forventer os rigtig meget af. Selvfølgelig i forhold til at levere farme, men vi kommer også til at sælge avlsdyr til dem fremover, siger han.

Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Holstebro

Dorthe vil forsætte med at tatovere trods forbud fra EU: - Jeg føler mig pisset op og ned ad ryggen

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Virksomhed har stået for solid vækst i årrække - hemmeligheden er Jens' værdier og snusfornuften:  - Vi har aldrig købt en papkasse

Struer For abonnenter

Laurs er villig til at betale prisen: - De sendte min kone ud af landet, så fra på søndag er jeg tysker

Erhverv

Fra gårdbutik til gågade: Birte gør drømmen til virkelighed, og åbner tøjbutik på Østergade

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Holstebro

Overlægen, der selv blev patient, kommer med hård kritik af  test-systemet: I sætter mit liv på spil, når jeg skal stå i kø med syge

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Kultur

Transkønnet danserinde har hovedrollen i forestilling om verdens første kønsskifteoperation

Sport

Fremtiden ligger i Holstebro - både på og uden for banen: Jeg har nået en alder, hvor der skal mere til end bare at have et arbejde

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Struer

Kørte frem for rødt: Tog afsporet på station

Leder For abonnenter

Vi ved stadig ikke, om statsministeren kan stilles til ansvar i minksagen - men nu ved vi, at ministeriet kæmpede for at redde hendes og regeringens politiske liv

Erhverv

Få din burger bragt helt til døren: Madbude rykker ind i Holstebro

Annonce