Annonce
Sport

JV er på pletten: Afgørende speedwayløb sendes direkte på onsdag

Anders Thomsen, forrest, ødelagde nogle ledbånd i sit knæ i en polsk ligamatch i weekenden, men han satser kraftigt at være med onsdag aften på Granly Speedway Arena. JydskeVestkysten sender løbet direkte. Foto: Sportxpress/Ritzau Scanpix
Hvem skal videre i VM-kvalifikationen og EM-kvalifikationen? Det finder vi ud af onsdag aften, hvor JydskeVestkysten - et af medierne i Jysk Fynske medier - viser speedway med Erik Gundersen som ekspertkommentator på jv.dk.


SPEEDWAY: Sæsonens første speedwayløb i Danmark.

Og tilmed et pokkers vigtigt et af slagsen.

Annonce

Onsdag aften køres den danske kvalifikation om videre deltagelse i VM-kvalen og EM-kvalen, når startsnoren går op på Granly Speedway Arena.

Der er desværre fortsat ikke adgang for publikum på grund af coronarestriktionerne, men der bliver alligevel mulighed for at følge løbet på tætteste hold.

JydskeVestkysten har fået mulighed for at vise det hæsblæsende ræs, og det gør vi naturligvis, da vi har en ambition om at give vores brugere landets bedste speedwaydækning.

- Det bliver noget af et ræs. Stort set alle speedwaykørere har jo en drøm om at køre grandprix og EM-serien. Skal de fortsat have den mulighed, skal de videre fra løbet på Granly Speedway Arena.

Ordene kommer fra speedwaylegenden Erik Gundersen, der har sagt ja til at være JydskeVestkystens ekspertkommentator onsdag aften.

I alt 16 kørere og to reserver er med, når det går løs, men mange vil skulle tage skuffede hjem. Der er nemlig kun fem billetter til den videre VM-kvalifikation og den videre EM-kvalifikation at køre om.

Så der vil helt sikkert blive gået lige til stregen.

Et stærkt felt

Leon Madsen og Nicki Pedersen har ikke ønsket at deltage, og desuden er Niels-Kristian Iversen udenfor med en skade, men ellers er hele den danske elite med.

Følgende kørere jagter en top fem-placering onsdag, hvor startsnoren går op til det første heat kl. 18.30:

Kenneth Bjerre, Anders Thomsen, Michael Jepsen Jensen, Peter Kildemand, Hans Andersen, Anders Lyager, Frederik Jakobsen, Rene Bach, Nicolai Klindt, Rasmus Jensen, Jonas Jeppesen,Patrick Hansen, Mads Hansen, Mikkel Michelsen, Marcus Birkemose og Kenneth Kruse Hansen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce